Odp: Plusy i minusy
dragon z kad wiesz ze 115 od fenola co?:P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Plusy i minusy
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
może u wróżki był
no chyba tak bo nie ma opcji takiej że zobaczy kto mu dał no ale cóż chlopak ma bujną wyobraznie
dobra dajcie już dragonowi spokój przeciesz sie juz stara byc spokojny
Żeby się dowiedzieć kto Ci dał minusa czy plusa trzeba się włamać na serwer i sprawdzić logi . To prosta czynność .
To moja prośba do cb dragon sprawdz kto mi dał najwięcej minusów;d
dragon ty możesz się zesrać a nie wbić na serwer mamo trzymaj mnie bo padnę a Fenol na pewno by się nie bawił w dawanie 115 minusów żenada
co Ty stary to była frajda
dokładnie myślę żę dla takiego ot zwykłego chłopaka ze wsi to duża góra wbic na taki serwer.
może dragon to jakiś spec haha
co Ty stary to była frajda
Odwzajemnić ci się czy nie?
Dragon Najlepszym odwzajemnieniem dla wszystkich powinieneś zrezygnowac z tego forum bo zamiast sie pytac i normalnie gadac udajesz najmądrzejszego przy okazji nic mądrego nie wprowadzasz do tego forum tylko zamieszanie
ale skoro jesteś takim specem (hakerem) to prosze podaj sposób jak sprawdzic od kogo dostałem minusy bo z chce wiedziec ?? i pewnie wiele osób również no do dzieła
Dragon Najlepszym odwzajemnieniem dla wszystkich powinieneś zrezygnowac z tego forum bo zamiast sie pytac i normalnie gadac udajesz najmądrzejszego przy okazji nic mądrego nie wprowadzasz do tego forum tylko zamieszanie
ale skoro jesteś takim specem (hakerem) to prosze podaj sposób jak sprawdzic od kogo dostałem minusy bo z chce wiedziec ?? i pewnie wiele osób również no do dzieła
Właśnie dałem Ci plusa. Sprawdź!
no własnie tylko jak podaj ten twój tajemniczy sposób sprawdzania
Fenol napisał/a:co Ty stary to była frajda
Odwzajemnić ci się czy nie?
wal jak w dym
dziecinada
Prośba do moderatora, Piotrze zakończ ten wątek.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Plusy i minusy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo