Odp: Pług
Dźwignią 13 nic nie musisz tetrać, wystarczy nauczyć sie operować dźwignią 8, oraz pokrętło 9 ustawić tak, zeby podnośnik pracował w ustawieniu pozycyjnym. Z resztą jak wiedziesz w pole, to sam zobaczysz. :cool::cool::beer:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 83 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dźwignią 13 nic nie musisz tetrać, wystarczy nauczyć sie operować dźwignią 8, oraz pokrętło 9 ustawić tak, zeby podnośnik pracował w ustawieniu pozycyjnym. Z resztą jak wiedziesz w pole, to sam zobaczysz. :cool::cool::beer:
http://www.allegro.pl/item166543945_plu … ibowy.html
Co o tym sądzicie i czy to oryginał czy jakiś kombinowany iczy do 323 może być ?
W tej cenie można nabyć B 201 z zabezpieczeniami.
Drogi , bo do MTZ zabijają się za tym modelem .
Na moje pola b 201 za duży no może niechodzi o wielkość tylko manewrowanie potrzebuję coś zawieszanego.
No to chyba trzeba takiego poszukać i przerobić
Ludzie niekupujcie do forszaja 4 skibowych zagonowek :stu: szkoda paliwa z 5 pali tyle samo a orze się szybciej czyli oszczędniej.
a nie lepiej wydać troche więcej i kupić 4 obrotowy?
Ludzie niekupujcie do forszaja 4 skibowych zagonowek :stu: szkoda paliwa z 5 pali tyle samo a orze się szybciej czyli oszczędniej.
Swięta prawda!!!!, ja do mojego założe jeszcze szósty korpus, jak takiego znajde oczywiście :beer:
A co do czwórki obrotowej, to trzeba wydać nie troche, ale duuuuużo więcej :(:/
u nas 4 obrotowa kvernelanda z nowym case 135km i na naszych ziemiach ledwo daje rade tak że fortschritt to nie bardzo z taką obrotówką.
Jeśli to nie jest polski pług to będzie ciężko , ja próbowałem 2 razy , raz do rabewerka , a raz do niemeyera , uzywki nikt ci nie przywiezie bo się nie opłaca a nowa dokładka kosztuje tyle że lepiej kupić cały większy :stu:
Czy rama w takim pługu ma taka być czy ona jest ugięta
http://www.allegro.pl/item170854835_plu … _b201.html
W B-201 jest taka rama fabrycznie
Dzięki bo myślałem że one są takie pogięte bo już kilka takich widziałem na zdjęciach
ja mam rame prościutką!
to już nie wiem jaka ma być
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 83 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo