1

Temat: przyjazne państwo

gdzie jest i co to jest przyjazne państwo? Palikot chyba kpi. Od rolniczej strony oglądam jego dzieło i widzę tą samą beznadzieję. Każdy pewnie był i widział w jakich warunkach doją i chowają zwierzaki na zachodzie. Nikt przy zdrowych zmysłach nie napiłby się tak pozyskiwanego mleka. bo to nie reklama zotta. I tu właśnie jest pointa, na zachodzie rolnik w stodole sery robi w przydomowym sklepie sprzedaje, w stodole bydlaki ubija i rozbiera (osobiście to oglądałem) i sprzedaje do lokalnego marketu. mały browar za domem. wszytko trzymane w pryzmach, psy, koty, kury chodzą, nie ma problemu. U nas nie przejdziesz przez urzędniczo-paranoiczną ścianę biurokracji. To jest chore. Zamiast łaskawym okiem patrzeć i popychać prostym ludziom sprawy do przodu to nie kłody pod nogi, bo urzędas musi się wykazać- że jest potrzeby, ilu złych ludzi powstrzymał od wprowadzania na rynek mięsa pozyskanego w niekafelkowanym pomieszczeniu. rety ile mogłoby być lepiej. nie mogę tego pojąć. wkurza mnie to strasznie. Palikota lubię ale ta jego komisja to farsa. :nooo:

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

2

Odp: przyjazne państwo

Gdyby to nie było karalne to bym osobiście mu łeb rozwalił a co do biurokracji to jest ona po to żeby dostać łapówkę i pilnować żeby było jak najmniej konkurencji grupie ludzi uprzywilejowanych.

3

Fenol nie mów ,że uwierzyłeś Palikotowi temu debilowi .Całe to przyjazne państwo to tylko kiełbasa wyborcza była.

4

Jakiekolwiek zmiany na lepsze dla obywateli są równoczesne z utratą władzy i kasy, ani Palikot, ani Papież nic nie zmienią. Podcinanie gałęzi na której się siedzi to lekka głupota. Nawet jakby Palikot chciał zmian, bo ma za co żyć i jego dzieci i wnuki też to nie jest wstanie nic zmienić bo inne penisy partyjne na to nie pozwolą. PO jest partią nastawioną na ilość i ma poglądy od Palikota do Gowina co daje efekt dużo gadki mało czynów.
Chcesz przyjazna państwo to wyemigruj, w Polsce od stuleci było dziadostwo i tak pozostanie, tradycja to rzecz święta wink

5 Ostatnio edytowany przez niewydostanieszsie (2010-09-09 16:38:32)

A co do zachodu to brat wlasnie jest na praktyce  na farmie swin, i jak dzwonil to mowil ze u nas za takie warunki to chyba kryminal by byl. Przepraszam ale mam nowego linuxa i jeszcze walcze z polskimi literami

6

Nie zwalaj winy na pingwina.

7

Palikot plus sztuczny penis równa się PO i wszystko w temacie.

8

Janie jesteś idiotą pisząc te głupoty, typowy pisowski katotalib, widać nawet nie chce ci się sprawdzić dlaczego Palikot wymachiwał sztucznym penisem.

9

Oj Dario nie jestem idiotom ale jak widzę debila z penisem w ręku  i na dodatek nie własnym to sam pszyznarz  ,że z klientem jest coś nie tak.

10

Janie tatuś to cie ze świnią robił ??
Jak nie potrafisz zrozumieć DLACZEGO Palikot wystąpił na konferencji prasowej ze sztucznym penisem w ręce to jest prymitywem, który nadaje się tylko na obornik pod kwiatki. Dalsza dyskusja nie ma sensu, jak dla ciebie gwałt na kobiecie przez Policjanta na służbie to coś fajnego, to naprawdę jesteś super hiper prymitywem :nooo:

Dario napisał/a:

Nie zwalaj winy na pingwina.

Już mam wszystko działające:) Po prostu pierwszy reinstall od chyba 2 lat sie pozapominało conieco:)
Ktos jeszcze korzysta z Linuxa bo ja mam Debiana:)

12

Palikot  zamiast  wymachiwać penisem  powinien  iść  do  Ziobry  i  wepchnąć  mu  tego  fiuta  w  gardło  żeby  się  skurwysyn  udusił.

13

Panowie uspokójcie się. Odnoszę wrażenie że społeczeństwo dziczeje a przykład idzie z góry (od władz) jeśli uważacie że publiczne machanie penisem jest w porządku, nawet jeśli w szczytnym celu to już mi ręce opadają. Człowiek na poziomie nie zachowuje się jak Palikot. Moim zdaniem przyzwolenie ze strony władz PO na chamskie zachowania jednego z członków partii świadczy o tym że całe PO jest trochę nie halo i nie ma prawa prowadzić negocjacji międzynarodowych, bo partia z debilem jest niewiarogodna

Wiem ze sie ze mną nie zgadzacie ale cóż mówi się trudno. nie będę was przekonywał więcej ze Palikot jest debilem bo nie warto o nim w ogóle pisać. Wyrzuciłem co o nim myślę i wystarczy

Rolnik z powołania:-)

14

Drogi Dario jeśli zoofilia w Twojej rodzinie jest na porządku dziennym to nie znaczy,że w każdej a jeśli Palikot jest Twoim ideałem to wiem skąd te prymitywne posty to jest typowy język Palikota .

15

Jak pojawia się polityka zaczynają się zgrzyty dlatego aby temat nie urażał nikogo zamykam ten wątek. Na tym forum rodzą sie przyjaźnie i panuje miła atmosfera , a ja nie chciałbym aby było inaczej. Kazdy wątek który będzie rodził konflikt będzie zamykany lub usuwany. I do kolegi dragona w regulaminie napisano: "na forum nie używamy wulgaryzmów"

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty