61

Odp: Czy warto dalej to ciągnąć

Deszcz działa na mnie bardziej reumatycznie niż romantycznie, chociaż kiedyś pisałeś że w starszym wieku to już należy ileś tam minut poleżeć na ziemi celem przyzwyczajenia się :hmmm:

62

Na gołej ?

63

Raczej trzeba często udawac się na plażę celem przyzwyczajania do piasku

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

64

sławek 42 napisał/a:

Najbardziej na polu opłaca się uprawiać sex. Pełna satysfakcja, o finansach nie mówię. Oczywiście nie z własną.

ale na jakim ? na ściernisku czy na zasianym czy na poranym czy talerzowanym ?

GG-11131606 Spokojny ze mnie chłopak weź podejdź pogadaj looknij !!
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
http://koleso.topof.ru/logos/pneumant_logo.gif
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi smile

65

draqon22 napisał/a:
wojtas napisał/a:

po 60 nie sprzeda chyba że jako działki budowlane

Jakiś  debil  na  forum  pieprzył  że  i  po  80 - 100 tysięcy  ziemia  u  niego  chodzi

Dragon  dla twojej informacji to   moze masz na myśli mnie big_smile bo faktycznie koleś sprzedał po  55 tysięcy ha  pod zwirownie  a drugi się nie zgodził  bo cche 100  i nie wiem do tej pory jak się to rozegrało   czy to dostał czy nie  ale mniejsza z tym  w kieszeni u niego nie siedze big_smile
Tak więc nie mówie że się nie dostanie tyle ale pierw trzeba miec szczescie

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

66

wojtas napisał/a:
draqon22 napisał/a:
wojtas napisał/a:

po 60 nie sprzeda chyba że jako działki budowlane

Jakiś  debil  na  forum  pieprzył  że  i  po  80 - 100 tysięcy  ziemia  u  niego  chodzi

Dragon  dla twojej informacji to   moze masz na myśli mnie big_smile bo faktycznie koleś sprzedał po  55 tysięcy ha  pod zwirownie  a drugi się nie zgodził  bo cche 100  i nie wiem do tej pory jak się to rozegrało   czy to dostał czy nie  ale mniejsza z tym  w kieszeni u niego nie siedze big_smile
Tak więc nie mówie że się nie dostanie tyle ale pierw trzeba miec szczescie

Nie  nie  Wojtas  ,  Ciebie  na  myśli  nie  miałem .  Gdzieś  tu  było  wspomniane  właśnie  o  takich  cenach  ale  to  nie  Ty  wspominałeć

67

Kolego Dragon ten debil to ja i nie pieprzyłem tylko pisałem a na cenę ziemi nie mam wpływu i wcale mnie nie cieszy że u mnie ziemia taka droga.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

68

Nie  wiem  czy  to  Ty  czy  nie  Ty  ale  mi  się  wydaje  że  taka  cena  to  absurd  , jak  ktoś  mi  da  80000 zł  za  ha  to  popycham  to  w  piżdziec

69

dragon kto ci da 80000
za 1 ha tongue

Sprzedam U-4514

70

Może gaz łupkowy znajdzie wink Ale wtedy mu odbiorą dla dobra ojczyzny.

71

:hmmm: i co Piotrfire ciągniesz to dalej ?

GG-11131606 Spokojny ze mnie chłopak weź podejdź pogadaj looknij !!
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
http://koleso.topof.ru/logos/pneumant_logo.gif
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi smile

72

Raczej tak  W Kierownika wstąpił nowy duch   po zakupie nowej furmanki i jedzie do przodu big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

73 Ostatnio edytowany przez pawlon (2010-10-02 20:54:46)

u mnie w okolicy to po 50 tyś. posprzedawali ludzie pod żwirownie. W całej wsi jak kilka lat temu był ruch tak teraz wszyscy maja odremontowane domy, pozmieniane samochody i siedzą sobie na ławeczkach przed domem ... szkoda że ja nie mam takich pól.
Czy jest sens kupowac ziemię?? w tej chwili to ceny wynosza około 10 tyś. jak by nie liczył to koszty zakupu zwróca sie dopiero po 15 latach (licząc dopłaty, a zboże na opłaty:paliwa, nawozy, itp.) Ile przy tym nerwów: urośnie, skoszę, posieję?? JA dziś pracuję, dostaje 2,5 tyś na miesiąc czy zostawiłbym prace i zajął się rolnictwem? Jak bym nie miał co robić to pewnei jeździłbym swoimi "bangladeszami" po polu. w tej chwili to nasze gospodarstwo to pewnei podzieli los PGR-ów. Wyciągamy z niego ile sie da jak najmniejszym kosztem. Traktujemy to jako hobby i niech tak zostanie - przynajmniej u mnie.

74

To z mojej wsi, nie wiem czemu wpisali nazwę sąsiedniej wioski. Rodzice poumierali, dzieci w miastach a jeszcze 20 lat temu było to największe gospodarstwo we wsi. Było jeszcze gospodarstwo sadownicze, podobny los.
http://olx.pl/oferta/sprzedam-siedlisko … e49550dbbe

75

wcale nie tak duzo dosc ladne budynki no i mieszkanie

Fortschritt zt 423 a razy 2

76

Tylko biorąc same budynki bez ziemi to jak strzał w kolano. Podatek zeżarłby kasy w ...uj.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

77

Ktoś się natyrał i nastawiał a teraz do żyda! Przykre, bo widać, że ostatnie pokolenie zaniedbało to w h....!

78

Mam sąsiada (Straszna menda)który ma działkę 5 arów,stadko kaczek,stadko gąsek,stadko brojlerów,szczypiorek,kapusta i inne pierdoły.Wyciąga z tego 20tysi na sezon,a moja produkcja tysiące razy większa a zysk parę razy większy.Taki morał Zap......ać mniej!

79

bamreras napisał/a:

Tylko biorąc same budynki bez ziemi to jak strzał w kolano. Podatek zeżarłby kasy w ...uj.

Znam takich co powiedzą że to super okazja.....
U na poszla działka 1ha łaki na tym chałupa 110m2  po "remonicie" za podobne pieniądze
A u do tego walący się chlewik ... po ksawerym się poskładał ...
Ale jacy zadowoleni....:lol:

80

sam bym  to wciagnoł jak bym miał pod nosem

mdw