Odp: Zakup 323
Dario znowu to robisz ! ja to mniałem napisać . ale wybacze ci :angel:
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Zakup 323
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dario znowu to robisz ! ja to mniałem napisać . ale wybacze ci :angel:
życzę miłej i bezaw
sorry za ten post ale coś mi się spiepszyło i dodało mi go podczas pisania
No gratulację Piotrze miłej i bezawaryjnej pracy uzupełnij tylko braki daj nowy lakier i będzie nówka nie śmigana
i jeszcze takie pytanie jak tam wrażenia z jazdy? w kabinie jest tak cicho jak w E512 podczas jazdy czy ciszej?
Ciszej
własnie nie zapeszajcie:)
A jak tam drobniejsze sprawy Hamulce hydraulika itp ??
Hydraulika ok ale hamulce zero na pewno do wymiany cylinderek w tylnym kole po wymianie okaże się co jeszcze. Mam pytanie do sprzęgła idzie taki sam płyn jak do hamulców? Bo wężyk jest jak sito i wycieka płyn.
lej Dot 4 co do cylinderków to mam jeden nowy jak chcesz co ci odstąpie go:) mi już nie będize potrzebny
W takim razie wpadnę na kawe jak tylko się obrobię lub jak będzie padał deszcz
Ok to zapraszam
ile 323 ma wyjść hydraulicznych ? Piotrfire ma 2 . a mój ma 5
Admin też powinien mieć 5 złączek.
moj forsz tez ma 5:D dwa szybko zlacza dwa normalne i jedno takie wieksze nie rozgrylem jeszcze do czego
z tego co koledzy pisali to jest to zlot oleju, chyba
Mam 4 , na błotniku nie widać
nie masz 2 chydrauliczne , a na błotniku jest prond i powietrz
Zobacz na pierwszej stronie tego wątku 2 przy zaczepie jeden wąż leży za zaczepem a 4 na błotniku ,powietrze mam po obu stronach tylnego mostu
wydaje mi się ze taki gracz jak Piotrfire rozróżni elektrykę od hydrauliki a przynajmniej jej gniazda
To może ja wprowadzę troszkę zamieszania bo mam 6 wyjśc z tyłu i 2 z przodu pod kabiną po prawej stronie.
Ale masz rozdzielacz 4 sekcyjny?
Piotrze są to 4 pary wyjśc z tego co mi MAREKPE powiedział i każda para obsługuje siłownik dwukierunkowy a co do rozdzielaczy jest chyba to samo co w 323 przynajmniej w kabinie trzeba by było się bardziej zagłębic w temat.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Zakup 323
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo