zgadza się espero będę wychwalał bardzo mocne auto idealne dla rolnika jednak nie mogę go już mieć bo było rodzinne %$#@! a wiadomo jak jest z rodziną. został cienias który się rozkraczył na zadupiu i sąsiad mnie holował do mechanika. Decyduje cena i perspektywa świętego spokoju, dla mnie auto to tylko i wyłącznie funkcja. Kumpel ma 124 i jeździ na OO bardzo sobie chwali, marka jest nie istotna bardziej interesuje mnie czego absolutnie unikać, a co jest ważne, z aut z dieslami nie mam żadnego doświadczenia a jak poczytam te wszystkie sprzeczne bzdury w necie to tylko się wkurzam, dopłat jeszcze długo nie będzie a i jak nie okaże się że na coś trzeba pieniądze wydać to zakup pojazdu będzie obligatoryjny.
Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]