Odp: Chcę Kupic Kombajn Fortschritt
a od bizona nie będzie pasował? mocowanie zawsze można dorobić napęd na wałek też można dostawić.
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Chcę Kupic Kombajn Fortschritt
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a od bizona nie będzie pasował? mocowanie zawsze można dorobić napęd na wałek też można dostawić.
Był kiedyś na allegro za tysiaka oryginał zaczepiany do podajnika pochyłego .A ten od bizona jest doczepiany do hedera .Taki nie bardzo by mi pasował bo mam szeroki heder 4.8 a młócona ma być fasola {jaś karłowy}z pokosów w odstępach ok 1.30m . Tego roku zaryzykowałem omłot bezpośrednio z pokosów i nieżle poszło ale trzeba było się troche pogimnastykowac z nagarniaczami i za duża masa szła na raz pomimo wolnej jazdy,i było trochę niepotrzebnych strat jakie robiła pracująca kosa
kochani tak a propo,na dodatek jestem motocyklistom (brykam na kawasaki zzr1100) i tak jak na motocyklistów bawi mnie krytyka całości,że jesteśmy dawcami, świrami itp, bo to nie smaczne,tak jak mnie nie nie bawi skreślanie E516, 517 i zaliczanie tego sprzętu do kategorii złom,co wynika z niektórych opinii, tym bardziej jak o zdanie pyta początkujący a krytyk ma małe o tym pojęcie....
Kolego Wicher, myślą przewodnią tego forum jest "jeszcze nie na złom"
Dokładnie tak samo myślę...
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Chcę Kupic Kombajn Fortschritt
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo