21

Odp: nasze głupie pomysły do których wstyd się przyznać bądź nie wstyd.....

jaki ciągnik  ? MTZ 82 ?

GG-11131606 Spokojny ze mnie chłopak weź podejdź pogadaj looknij !!
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
http://koleso.topof.ru/logos/pneumant_logo.gif
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi smile

22

Tak MTZ. w sumie to nie na dach tylko na boczek go położyło

Tylko głupi nie wie że jest głupi a mądry to wie

23

ja  kiedyś za szybko wszedłem w zakręt   90 stopni z przyczepą . Przyczepa chciała pojechać prosto  MF  w bok... zrobiłem driffta aż opona oparła  ( piepszn...) się o dyszel ale ustał to i poszedł do przodu ale miałem gorąco !!! człowiek młody i głupi był

24

Kiedyś  ze  sąsiadem  zzałożyliśmy  się  o  to  kto  wiekszy  dym  zrobi  paląc  ognisko big_smile.  Jego  starzy  dostali  kolegium ,  moi  też big_smile

25

ja kiedys z kuzynem   na żniwa wyruszając po zborze na pole zaczepialiśmy przyczepe do C 360  ale że nie moglismy utrafic dobrze w zaczep i nie mogliśmy włożyc oryginał bolca to  wsadzili co znajeźli czyli jakiegos zakrzywionego pręta 20  no i rura na pole  jak się przyczepa ciągnie to będize ciągnąc dalej big_smile   wpadli na pole  podjechali pod kombajn tatko  bizonem nasypał ( dobrze że w zbiorniku dużo się nie mieści )  on kosi dalej a my rura z górki z ta przyczepą na dół pola  na wybojach  ten "bolec nasz" wyleciał  my pojechali dalej a przyczepa staneła na dyszlu big_smile  ale  był opier***   od ej pory tylko oryginalne bolce big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

26

jak miałem 5 może 6 lat to chciałem sprawdzić czy koty umieją pływać. Próba była przeprowadzona w beczce z zużytym olejem silnikowym.
Teraz już wiem, że koty jednak nie pływają....
Biedaka przez pół dnia babcia szorowała, żeby zmyć  z niego ten olej .....

27

nie lubisz kotów? wink
w jakiego był kolory ten kot? może czarny? smile

przypomniała mi się też ciekawa historia sprzed paru miesięcy przed zbiorem kukurydzy. otóż w okolicach Warty mają ludzi takie zwyczaje że palą opony...jechałem do kumpla w odwiedziny i zbliżając się do niego widzę w okolicy pełno ale to K&rwa pełno czarnych słupów dymu, gęsty czarny dym, pierwotnie pomyślałem że to jakiś przemysł tak rozdrobniony tylko jaki? żadna syrena nie wyje, jak do niego przyjechałem i zaczął mi opowiadać jak ludzie po kilka przyczep opon zwożą aby zrobić najlepsze ognisko to zdębiałem. co kraj o obyczaj  :crez: kolega wypalił kiedyś tylko dwie przyczepy i uznał że słabo...

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

28

Hehe ja po wykopkach 2 traktorowe spaliłem i kisiel w majtach że ktoś podpierniczy

29

Fenol napisał/a:

nie lubisz kotów? wink
w jakiego był kolory ten kot? może czarny? smile

przypomniała mi się też ciekawa historia sprzed paru miesięcy przed zbiorem kukurydzy. otóż w okolicach Warty mają ludzi takie zwyczaje że palą opony...jechałem do kumpla w odwiedziny i zbliżając się do niego widzę w okolicy pełno ale to K&rwa pełno czarnych słupów dymu, gęsty czarny dym, pierwotnie pomyślałem że to jakiś przemysł tak rozdrobniony tylko jaki? żadna syrena nie wyje, jak do niego przyjechałem i zaczął mi opowiadać jak ludzie po kilka przyczep opon zwożą aby zrobić najlepsze ognisko to zdębiałem. co kraj o obyczaj  :crez: kolega wypalił kiedyś tylko dwie przyczepy i uznał że słabo...

Widziałem podobne obyczaje w 2001r w dawnym woj. sieradzkim. Pod koniec czerwca... , ale pod względem kulturalno-towarzyskim było bardzo, ale to bardzo miło

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

30

No a u mnie nie ma problemu z oponami
Oddaje do wulkanizacji. A od nich bierze za darmochę producent cementu
Ma specjalnie przystosowane piece i filtry.
Jest zadowolony bo guma daje dużo ciepła za darmo...

31

a my z opon robimy koszyki smile

Sprzedam U-4514

32

Z samochodowych to ładne donice wychodzą ale opona musi być z felgą

33

A ja oponami przyciskam pryzmy z kiszonką big_smile

34

Odnośnie głupich pomysłów kilka lat temu za młodego  ją mój brat i sąsiad zrobiliśmy przywitanie wakacji kupiliśmy po piwku a że było mało sąsiad poszedł do domu i wyniósł kilka butelek wina domowej roboty  no i zaczęliśmy popijać trochę tego było więc impreza była klawa ale ją z sąsiadem poszedłem na wioskę a brat popijal aż się upił a że była już godzina do której mogliśmy być na wiosce to trzeba było wracać do domu wcześniej mu powiedzieliśmy żeby umył zęby to nikt nic nie wyczuje wpadamy do domu ją trzeźwiejszy do pokoju rodziców się pokazć a on myć zęby chłop się pomylił i zamiast pasty do zębów wziął krem do golenia i umył tym zęby elekt wymiotów i alarm w domu oczywiście wszystko się wydało i była kara a i ojciec sąsiada później się przynal że te wino co my piliśmy to było zwykle a te co mój brat to było na spirytusie

35

dobrze że sobie zębów nie ogolił big_smile

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”

36 Ostatnio edytowany przez Fenol (2010-11-25 23:11:46)

dobrze że sobie zębów nie ogolił big_smile

sorry nie wiem dlaczego się sklonował

37 Ostatnio edytowany przez krzychu (2010-11-25 20:38:36)

Jeszcze przypomniało mi się coś takiego koło domu na łące mam mały staw i latem pojechałem sobie rometem 2 na ryby i urwał mi się haczyk więc wyjąłem sobie je z pudełka i położyłem na siedzeniu rometa założyłem jeden i łowie dalej za chwilę kumpel jechał ścieżką obok tej łąki komarkiem i widząc mnie podjechał sobie pogadać więc gadamy i on się pyta czy dam mu się przejechać rometem mówię ok. więc kumpel siadł a mi się przypomniało o haczykach więc mu mówię że położyłem tam haczyki żebyście widzieli jego minę big_smile na szczęście nie wbiły się mu w d*** tylko spadły a jeden wbił się w siedzenie ja myślałem że pęknę ze śmiechu smile

38

Tak około rok temu pojechałem do kuzyna i akurat jechali siać nawóz , miałem pojechać do domu ale kuzyn mnie zatrzymał bo miałem jechać na pole nowym Jh i tak pojechalismy trochę już posialismy i miał obrócić przyczepe .Wszystko ładnie pięknie stanął na polnej drodze a na ukosie a nawóz był na jednej stronie, pracownik odchaczył przyczępę my tu patrzymy a przyczepa odjeżdża , pracownik próbuje ją zatrzymać ale bez powodzenia zaczep się skręcił i przyczepa z nawozem buch do góry dupą . Nawóz się rozyspał , teraz kuzyn w gacie prawie na robił ze strachu przed ojcem . Wujas przyjechał po ładunek trochę powrzeszczał ale cieszył się ze nikomu nic się nie stało. Przyczepa miała lekkie zadrapania i skrzywiony zaczep a nawóz ładowalismy do 4 rano. big_smile

39

marcin napisał/a:

Odnośnie głupich pomysłów kilka lat temu za młodego  ją mój brat i sąsiad zrobiliśmy przywitanie wakacji kupiliśmy po piwku a że było mało sąsiad poszedł do domu i wyniósł kilka butelek wina domowej roboty  no i zaczęliśmy popijać trochę tego było więc impreza była klawa ale ją z sąsiadem poszedłem na wioskę a brat popijal aż się upił a że była już godzina do której mogliśmy być na wiosce to trzeba było wracać do domu wcześniej mu powiedzieliśmy żeby umył zęby to nikt nic nie wyczuje wpadamy do domu ją trzeźwiejszy do pokoju rodziców się pokazć a on myć zęby chłop się pomylił i zamiast pasty do zębów wziął krem do golenia i umył tym zęby elekt wymiotów i alarm w domu oczywiście wszystko się wydało i była kara a i ojciec sąsiada później się przynal że te wino co my piliśmy to było zwykle a te co mój brat to było na spirytusie

ile mieliście lat ?

GG-11131606 Spokojny ze mnie chłopak weź podejdź pogadaj looknij !!
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
http://koleso.topof.ru/logos/pneumant_logo.gif
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi smile

40

10 wink