Zorak wiem że palenie to głupota totalna ale już takie mam przyzwyczajenie i raczej tego nie rzucę . Palenie dla mnie to frajda . Nie wyobrażam sobie kawki bez wypalenia dwóch papierosów, o papierosach przy alkoholu już nawet nie wspominam
Bendek też robiłem skręty zanim podnieśli akcyzę na tytoń, e-papieros nigdy nie zastąpi prawdziwego papierosa(nic wspólnego z papierosem nie ma oprócz dawkowania nikotyny)
Pawełg palę o dziesięć fajek mniej dziennie niż Ty. Przewidywanie zawałów serca to gruba przesada. Gdybyś wiedział że palenie doprowadzi Cię do zawału natychmiast rzuciłbyś to w cholerę
Krzychu faktem jest że za tą kasę która jest u mnie przepalana w chacie można kupić dobrego forsza albo pług obracalny i inne takie ale nałogo mają to do siebie że są silniejsze od człowieka
Tomek dobrze że rzuciłeś ten syf ale wypicie piwka po robocie chyba nie jest czymś złym.
Pajej mniej więcej wiem w jakich warunkach co niektórzy plantatorzy potrafią trzymać tytoń i jak się z nim obchodzić.
Fenol masz 100% racji że własny tytoń albo kupiony od dobrego znajomego to bardziej zdrowa rzecz a niżeli te zmiotki z monopolu
Piotr K Jak wynegocjujesz spory rabat dla mnie to możesz zostać dostawcą papierochów dla mnie ale rabat musi być baaaaaardzo duży Byłem dzisiaj w Grudziądzu na giełdzie towarowej przy Łyskowskiego . Ładny bazarek.