561

Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne

Jakieś zdjęcia ? zależy jaki to pług, mój jest teraz powiedzmy 5 tys droższy ale nie powiedział bym że bez pługu dal bym za niego 20 tys, myślę ze to dosyć dużo, 20 tyś to już co innego

562

ale pytanie...
A czy watro dać 2 zł za jogurt w biedronce?
Odpowiedzi jest tyle ile jogurtów
No a na twoje pytanie  jest tyle odpowiedzi ile ciagnków zt 323
Kolego wiecej szczegółów zdjęcia ?
Ale generalnie one nie pomogą tylko obejrzenie i posłuchanie  pomorze odpowiedzieć na to pytanie

563

http://otomoto.pl/fortschritt-323a-A28115.html
tu masz za 21 tyś

564

http://allegro.pl/ciagnik-spycharka-plu … 83122.html to ten sam ciągnik z pługiem za 25 tys zł bez piaskarki

565

http://allegro.pl/ciagnik-spycharka-plu … 83302.html
ten w jego przedmiotach i myślę ze dużo lepsza oferta, za piaskarkę odpadną 4 tys i już cena jako tako przystępna, wszystko zależy od stanu technicznego

566

ale ten forszaj to jeszcze hitlera pamięta.

567

master123 napisał/a:

ale ten forszaj to jeszcze hitlera pamięta.

Niejest taki zły.Nie przesadzaj.Gorszymi ludzie pykają.:szukaj!:

568

no ja wiem o tym. Nigdy nie bedzie tak ze gorzej juz byc nie moze. Zawsze znajdziesz ciągnik gorszy od takiego ktory twoim czy moim zdaniem jest juz do kitu

569

nie rozumem tematu pół życia jeździłem trupami że koła odpadały, co dla jednego jest podłogą dla innego jest sufitem.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

570

Fenol napisał/a:

nie rozumem tematu pół życia jeździłem trupami że koła odpadały, co dla jednego jest podłogą dla innego jest sufitem.

FAKT NIEZAPRZECZALNY:brawo:

571

hej wszystkim my mamy też w zamiarze kupić forszaja  323 właśnie do odśnieżania czy to dobry wybór? chcemy na to przeznaczyć max 30 tys wahamy się  jeszcze  czy pug do niego czy  tur z szuflom pozdrawiam xd

572

no witaj dominiku tez tak sobie patrze za 323 z turem w przyszlym roku moze jak dobrze pujdzie no za 30 klockow to juz masz dobra maszyne z masywnym turem na pewno

Fortschritt zt 423 a razy 2

573

ale żadko spotkać z turem fortschritta .

574

nio  właśnie  na allegro  mało tych sprzętów a w mojej okolicy  to  już  wogule brak x/ przeglądałem na  szybko  allegro pod hasłem  tur  nie  mogłem  nic  do forszmita z czaić same  ursusy itd tzn ze  do nich  turów   brak? jakieś  nie  typowe czy co;/

575

włącze sie do tematu bo tesz sie tym interesuje  za rok zamierzam sie włączyć do akcji zima i tak patrze na to co jest na forum i  allegro to dalej jestem przekonany zeby samemu złożyć  pług do forszaja . mam zamiar do swojego forszaja  założyć tuza i do niego kupić pług skretny na hydraulice i tak policzyłem ze za forszaja dałem 16 tys tuz 3tys no i pług 8tys i bede miał sprzet jak sie patrzy a co do  tematu założenie tura to przerabiałem ten temat i żeby kupić konkretny tur z łyżką i go przerobić  do rorszaja to koszt minimum 12 tysiecy   a tuza gościo robi za 3200zł przystosowany do forszaja .odnośnie do tego co jest na allegro  tego za 21tys to on ma troche lipny pług bez hydraulicznego skretu a to podstawa.

PRZYJECHAŁEM NIM NA KOŁACH Z OSTROWA WIELKOPOLSKIEGO DO FIRLEJA 450KM  W 12 GODZIN

576

o taki pług chce do swojego założyć http://allegro.pl/plug-do-sniegu-winter … 11525.html  a i koledy mam takie pytanie w jakich granicach cenowych wacha sie u was stawka za godzine odśnieżania u mnie 120-140zł

PRZYJECHAŁEM NIM NA KOŁACH Z OSTROWA WIELKOPOLSKIEGO DO FIRLEJA 450KM  W 12 GODZIN

577

Tylko musisz wygrac przetarg na odśnieżanie ,w jednym roku chyba nie spłącisz tego pługa tongue

578

kwestia ceny  oby wejś   minimum 120 złoty biora a  ja chce wejść do takich gmin gdzie są drogi gruntowe  to mało kto chce takie odśnieżać bo maja za lekie ciągniki znajomyma forszaja 303 bierze 140 na godzine i wyrobić sie nie może  a nawet jak ktoś jeszcze bedzie startował to wejde z cena 110 115zł  to i tak bedzie mi sie oplacac bo za wiecej niż 30 zł na  takich terenach jak mam to mi nie spali to i tak  80- 90 zł na reke zostanie to gdzie tyle zarobisz

579

a kwestia zeby odbić inwestycje to jest max 3 tygodnie odśnieżania  4 na tydzien to spokojnie zostanie

580

u mnie stawki  chodzą miedzy 50zl  a 150 zależy co  za płatnik itd .  mykam na  razie c 360 ale  szału nie  ma x/ a tego za 25tys widzieliście ? tomasz2009 ile  ci połkną na  godzinę  jazdy  bo nie  wiem  czy  pędzić   na  kolach  czy rozglądać się za  lawetom ?