Odp: Fortschritt E-513MDW
ale co się nasłuchasz przez te CB to twoje ) też mam załozone jak jade gdzies dalej od wioski po bardsziej głównych a tak to mi nie potrzebne bo co na polu z kim bede gadał )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » Fortschritt E-513MDW
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ale co się nasłuchasz przez te CB to twoje ) też mam załozone jak jade gdzies dalej od wioski po bardsziej głównych a tak to mi nie potrzebne bo co na polu z kim bede gadał )
piekny kombajn daj nam namiar na handlarza który sprowadza sprzęt ze Szwecji, kolega ma CB w każdym ciagniku przydaje się, w razie problemow i mozna obiad w domu zamówić
Jego ogłoszenia były w tygodniku rolniczym i telegazecie"Import kombajnów zbożowych fortschritt, john, deere ,claas ze szwecji oraz innych maszyn rolniczych",teraz sie pewnie w internecie ogłasza ale nie sprawdzałem.Dokładnie to wam nie powiem bo niepamiętam ale jadąc od strony Ożarowa to przed Sandomierzem na lewo,no wiem mało konkretnie ale tylko tyle moge powiedziec.
E 513 ? przecież to E 514 z naklejką DMW ale mogę się mylić bo nie otwierają mi się foty te duże
jak masz heder 3,6 to z chęcią się zamienię ja mam 4,2 potrzebuje 3,6 bo mam kiepski dojazd na pole i 4,2 to na styk a sasiad stawia ogrodzenie z klinkieru i może byc ciężko z 4,2 a tak to zawsze troche zapasu
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » Fortschritt E-513MDW
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo