Odp: zakup 323 przez kris
nawt nie dwoń o tego forsza szkoda na tel kasy ja tesz szukam forsza
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » zakup 323 przez kris
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nawt nie dwoń o tego forsza szkoda na tel kasy ja tesz szukam forsza
jest parę do 15 tysi na allegro ale stan wizualny taki sobie a tym bardziej że ich w realu nie widziałem a technicznie też mogą być "ciekawe " !!!! Jest jeden z Ciechanowa ten by mi pasował bo blisko za transport bym nie płacił ale jest podejrzany i ta cena i brak mi takiego do zarejstrowania ! może przedzwonię ale zanim kaskę dostane to jeszcze trochę czasu upłynie !
tylko że za stan wizualny się głównie płaci, ładne blachy to najmniejszy problem..
alegro studjuje kilka razy dziennie i mam pare na oku jednego tonawet naszego kolegi fujitsu97
mało ich na allegro w porównaniu do innych marek
no tu jest bul nie ma durzego wyboru
Blisko Ciebie tomcio http://otomoto.pl/zetor-fortschritt-zt- … 29616.html
Sebastian jeśli szukasz blisko siebie forsza to ten jest niedaleko
http://allegro.pl/fortschritt-323-spych … 85842.html
Jak szukaliśmy w 2009 forsza dla siebie to go oglądaliśmy silnik i skrzynię miał zdrową tylko blacharka. Bez tego spychu chciał jeśli dobrze pamiętam 15 tys.
Przemo dzięki za link ten forsz jest 40km odemnie w poniedziałek jade go oglądać i brać za12tyś
Dzięki Rolnik 12 za podpowiedź ! Bo się nad nim zastanawiam :beer: !
Przemo dzięki za link ten forsz jest 40km odemnie w poniedziałek jade go oglądać i brać za12tyś
Nie ma sprawy, jak kupisz to opisz w jakim stanie jest itp
na allegro wybór marny, ale lepszy taki niż żaden, autogielda też marnie stoi z takimi ciągnikami.... na razie oglądam zdjęcia, bedzie kaska to bede oglądał ciągniki, jak sie naoglądam to kupie ....
koledzy mam pytanie bo ogladam te 323 i tak zwrucilem uwage na te wezyki co ida do przodu kol od czego one sa
od hamulców
to jak to jest on tez hamuje na przod sa tam jakies bebny
hamulce na wszystkie 4 i staje jak wryty trzeba je jeszcze mieć...
Są bębny a różnica jest kolosalna między hamującym tylko tyłem a hamulcami na wszystkie koła, ciągnik staje w miejscu
eeee to fajnie bo w 303 nie ma takiego bajeru coraz bardziej mi sie podoba ten ciagnik i juz sie nie moge doczekac kiedy takiego bede miec
Sebastian jeśli szukasz blisko siebie forsza to ten jest niedaleko
http://allegro.pl/fortschritt-323-spych … 85842.html
Jak szukaliśmy w 2009 forsza dla siebie to go oglądaliśmy silnik i skrzynię miał zdrową tylko blacharka. Bez tego spychu chciał jeśli dobrze pamiętam 15 tys.
Oglądałem go ale pneumatyke i hamulce brak uszczelnić zastanawiam się nad kupnem Na dodatek to ciągnik ojca kumpla z technikum :hmmm: I mam pytanie jak powinna się włączać dźwignia od woma czy z lekkim zgrzytem i czy brak chłodnicy oleju nie przeszkadza ?
Już 2 sezon jeździmy bez chłodnicy oleju i nic się nie dzieję, a co do wom-u to podczas włączania troszkę mi zgrzytnie ale to raczej wina sprzęgła które mam do zrobienia
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » zakup 323 przez kris
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo