Odp: Pług
ciekawy i dobra cena dzięki za link
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 83 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ciekawy i dobra cena dzięki za link
niema za co ale jeszce kiedys sie przewiną bardziej zadbany jak znajde to Ci podam link
ok będe wdzięczny masz +
mój jeden sąsiad przerobił b-201 na podnoszony 5 skib ale ciaga gp mf 155 km. drugi tez przerobil ale skrocil do 5 skib forsza nie dawal rady.
ok będe wdzięczny masz +
Dzięki
witam który wybrać pług obrotowy akpila a moze agro masza? moze ktos miał z nimi do czynienia dodam ze najlepszą ziemię którą oram to IIIb
nad tym samym myślę agromasz tańszy ale akpil km80 wydaje się lipny korpusy blisko siebie a km180 to już cena kosmiczna jak za ten pług. o krukowiaka pytałeś?
niepytałem o krakowiaka a co to za maszynka??
http://www.krukowiak.com.pl/pl/maszyny/rys_01.html
ale z opisu wynika że też rozstaw 85cm
Panowie a nie myśleliście o naszym poczciwym grudziądzu co prawda bez zabezpieczeń ale jak nie ma kamieni to super pług ja osobiście mam 5*40 i jeżdżę II grupa 4 bieg i forsz spokojnie sobie idzie, dodam że jest rozkręcony na połowę i robi szerokośc traktora a pole zostaje równiutkie po orce.
narazie przemawia wszystko za agro maszem oczywiscie cena pług zagonowy nie wchodzi w grę napewo lepiej kupic jakas używke zachodnią ale chcę a własciwie muszę kupic nowy sprzęt albo góra 5 letni
Miałem grudziądza nowego (5 zagonowego) i po 2latach męczarni sprzedałem .Następnie kupiłem 4 obrotową fortschritta B-173 i uważam że B-173 jest 100razy lepszy mimo że jest starszy a orzą taką samą szerokość
Miałem grudziądza nowego (5 zagonowego) i po 2latach menczerni sprzedałem .Następnie kupiłem 4 obrotową fortschritta B-173 i uwarzam że B-173 jest 100razy lepsz mimo że jest starszy a ora taką samą szerokość
A czemu tego grudziądza kupiłeś nowego nie wiedziałeś że teraz to badziewie robią?? Ja mam z lat 80-tych kiedy robili jeszcze porządne maszyny nie to co teraz ale dobrze że choc po tych 2 latach się kapnąłeś że to badziew jest.
do obrotówki forsza idzie kupić lewe odkładnie? robi to ktoś jeszcze?
no ladnie ci idzie ta orka ziemia tez niczego sobie
a gdzie tylną szybę posiałeś
szacun jaką szerokośc orki ma ten pług ??
one wąsko biorą 30cm na korpus
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 83 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo