41

Odp: nasze głupie pomysły do których wstyd się przyznać bądź nie wstyd.....

We wrześniu sąsiad chciał pożyczyć przyczepe do wożenia kiszonki,ale że latem wymieniłem olej w ciągniku i w siłowniku przyczepy więc nie bardzo chciałem mu pożyczyc zeby nie mieszac olejów to on mówi ze wymieni u siebie na nowy w c-360 na taki jak ja mam więc sie zgodziłem,gość spuścił olej,wlał nowego do skrzyni i jedzie do mnie po ta przyczepe,odleglosc jakieś 100m przejechał jakieś 50 ciągnik zgasł,odpalił po 20m znowu stop,odpalił 10m i znowu zgasł,ide do niego i pytam co sie dzieje a on mówi ze wymienił olej w skrzyni i nie chce isc,kazałem mu jeszcze raz go uruchomić ale rozrusznik juz nie dał rady wałem obrocić,wyciągam bagnet a on suchy,pytam sie ile oleju spuscił moi ze tak 10-12 litrów,pytam a ile wlał,on na to ze 15 litrów i było pełno,no i wyszło na to ze spuścił olej ze silnika wlał 15l nowego przekładnoiwego do skrzyni a silnik był suchy.

42

Sąsiad  kiedyś  zrobił  podobnie  tylko  że  był  nachlany  i  nie  zakręcił  korka  w  misce  olejowej  silnik  się  zatarł  zanim  pług  wbił  się  w  ziemię.   

Jeden  gostek  też  ciekawy  numer  wykręcił  a  mianowicie  zaślepił  odmę  przy  silniku  w  bizonie  bo  takie  przedmuchy  już  miał  ze  aż  olejem  z  odmy  bryzgał  i  pojechał  młócić ,  Brak  wietrzenia  skrzyni  korbowej  doprowadził  do  tego  że  ciśnienie  wewnątrz  silnika  wzrosło  do  takiego  poziomu  że  wywaliło  korek  przy  wlewie  oleju  i  cały olej   wydmuchało.  Silnik  się  zatarł po  perzejechaniu  40  metrów

43

Ten silnik w c-360 sąsiada odpalił po zalaniu go olejejm i chodzi do dziś,ciągnik chyba z 1987 roku i jak narazie wszystko ma w oryginale.

44

Fenol masz rację mieliśmy z kumplem może ze 12 a brat miał 10 to były czasy piękne lecz krótkie

45 Ostatnio edytowany przez fortschritt 323 (2010-11-27 02:14:40)

marcin napisał/a:

to były czasy piękne lecz krótkie

:hmmm: ee no nie wiem  co w tym fajnego ? tongue mieć z 10lat
czytam 12

GG-11131606 Spokojny ze mnie chłopak weź podejdź pogadaj looknij !!
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
http://koleso.topof.ru/logos/pneumant_logo.gif
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi smile

46

Jak będziesz ich miał 30, 40, 50 itd., to zmienisz zdanie. Gwarantuję Ci to wink

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

47 Ostatnio edytowany przez krzychu (2011-01-06 21:16:28)

Mi się przypomniało jak kiedyś z kumplami poszliśmy do 2 wioski gdzie była szkoła bo była w tedy jakaś "dyskoteka" w szkole więc poszliśmy dyskoteka miała trwać gdzieś do 23 w nocy wyszliśmy z pół godziny wcześniej i poszliśmy se zapalić za szkołę i jak  szliśmy z powrotem to wymyśliliśmy że pójdziemy podzwonić dzwonami przed kościołem no i zaczęliśmy dzwonić dzwonimy sobie już może z minutę a tu ksiądz wyskoczył z plebanii i się się drze na nas więc my chodu za kościół przez cmentarz i księdza pole na 2 cmentarz który jest z 200 metrów od plebani i przy drodze:D  to był marzec my w kurtkach  z kapturami (kaptury założyliśmy jak ksiądz wyciekł z plebanii) no i przebiegliśmy przez ten cmentarz i wyłazimy przez płot a chodnikiem po 2 stronie drogi szła jakaś młoda dziewczyna takiego krzyku to w życiu jeszcze nie słyszałem a jak biegła to jak sarna smile mówię wam jaja jak berety wink

48

biedne sarniątko smile, dobrze że nie popuściła big_smile

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

49

Czy nie popuściła to tego nie wiem wink ale musiała się nas nieźle przestraszyć bo najpierw to był jakiś nie ludzki krzyk no jeden pisk po prostu  big_smile no ale z drugiej strony nie ma się jej co dziwić jak zobaczyła w środku nocy przy świetle księżyca 4 postacie w kapturach wyłażących z cmentarza to kto wie co se ta dziewczyna pomyślała smile i tak musiała mieć niezłego pietra jak szła koło tego cmentarza  jak się z kumplami spotkamy i nam się to przypomni do do dziś mamy z niej niezły ubaw  big_smile

50

Mój brat wywożąc kiedyś gnojowicę od pewnego faceta miał pewien przypadek, facet około 60'siątki, po którejś już beczce po odpięciu węża i zamknięciu zaworu, gnojówka ciekła, zagląda a tam niezbadany obiekt tkwi w zaworze, no to ręka w rękawice i bach wyciągnąć to coś, po chwili zastanowienia okazało się że była to kompletna sztuczna szczeka, do dziś leży gdzieś w garażu wiec jeżeli ktoś jest zainteresowany to... big_smile

51

chociasz będzie miał na zapas na starość

52

oj wydaje mi się że nie będzie miał przyjemności mimo wartościowego znaleziska big_smile
może Mu "zgryz" nie pasować wink

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

53

A kto włożył kiedyś głowę pod szafę i nie mógł wyjąć? Mnie się to udało:D Mama musiała mieć niezłego stracha bo ponoć narobiłem dużego hałasu krzycząc. Dopiero staruszek mnie wybawil z opresji tongue

54

Ja jak miałem koło pięciu lat biegałem koło chlewa w czasie gdy ojciec wywalał obornik z kojca od świń . Zachciało mi się zaglądać do środka i tak raz zaglądałem raz nie i tak się bawiłem . Ojciec ostrzegał nie zaglądaj a ja nie słucham i zaglądam na złość . Aż pewnego razu ja zaglądam i patrze jak leci na mnie kupa rzadkiego gówna same te odchody ! Chlap dostałem !  w twarz ! cała zawartość wideł rozmazała mi się na twarzy lol Ja w płacz drę się jak oparzony i lecę  do domu , ojciec mało co nie padnie ze śmiechu lol W domu to samo wszyscy mało co  nie popłaczą się ze śmiechu a ja się drę nadal  lol

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

55

po takiej maseczce będziesz wiecznie młody

56

ja jak bylem maly to jezdzilem wokol szamba i raz wpadlem do niego a ze byly jescze pokrzywy to sie cholernie poparzyłem.

57

to itak miałeś szczęście ze sie nie utopiłeś jak mój kuzyn się ześlizgnął to wpadł i sie napił bardzo niebezpieczne dobże że wuja go złapał i wyciągnął

58

323 napisał/a:

po takiej maseczce będziesz wiecznie młody

He po tej maseczce nie mam zarostu jak należy   nie chcę rosnąć wypaliło za dużo azotu he he lol

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

59

Słuchajcie chłopaki , wczoraj wysłałem żonę po paliwo do ciągnika sam już orałem i żonka miała dowieść na pole , no i dowiozła 150 litrów ale benzyny jaja że szok.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

60

Ach te kobiety.....