Temat: opłaty na allegro
panowie czy ich porąbało dzisiaj patrzę a za maszynę rolniczą chcą za wystawienie 25zł??? a było 2,5-3zł jak poprzednio ogłaszałem
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » opłaty na allegro
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
panowie czy ich porąbało dzisiaj patrzę a za maszynę rolniczą chcą za wystawienie 25zł??? a było 2,5-3zł jak poprzednio ogłaszałem
Wszystko zależy od wartości maszyny
gdzie opłata jest stała, dopłata za zdjęcia, czas aukcji itd jak było tylko wystawienie podnieśli 10 krotnie
ich tam już naprawdę *** , własnie stracili potencjalnych klientów -rolników , do 9.02.2011 wystawiwenie kosztowało 2 -3 zł a teraz 25zł podstawa + inne pierdoły =jakies 27 -28 zł na 14 dni. FAJNIE !!!!!!!!!!!!!!!
można to ominąć wystawiając Przemysł- Rolnictwo są tam normalne opłaty, tylko jak ktoś przegląda tylko Motoryzacja- Maszyny rolnicze to nie trafi na te ogłoszenia
wiem o tym kolego bo dzis tam przyczepe umiescilem . ale jak sie skapną to nas pousuwaja
Ja się załapałem na stare ceny to za 3 ogłoszenia 8 zł mam naliczone , a jak tak ceny podnieśli to z rolników mało kto będzie wystawiał tam.
Pracuję nad serwisem poświęconym sprzedaży i wymiany maszyn rolniczych trwają rozmowy jeśli koszta nie będą zbyt wysokie jeszcze w tym roku mam nadzieję uruchomić
ooo Piotrze ty jesteś cholnie dobrze przedsiębiorczy jeszcze zrobisz konkurencje allegro
polecam emoto.com.pl za śmieszne pieniądze 730 dni ważności
Porypały tych gości z allegro,mi wyszło za wystawienie maszyny 25zł. Sprawdziłem to emoto.com.pl i wszystko jest za darmo tylko mało wystawiających może z czasem będzie lepiej.
Nie chciałem zakładać nowe postu więc napisze tutaj jaki mam problem.
Mam mały problem w otomoto bo nie mogę wystawić ciągnika , wyskakuje mi ten sam błąd może ktoś wie co w trawie piszczy bo ja nie wiem co zrobiłem źle. Dodam że wszystkie pola obowiązkowe wypełniłem . :hmmm:
Uploaded with ImageShack.us
A czasami zdjęcia nie mają za dużego rozmiaru? Do ogłoszeń są przeważnie do 200kb czy jakoś tak
Nie oni automatycznie zmniejszają rozdzielczość a ten komunikat dotyczy pojemność/ładowność a jak tam nie ma w cale takiej rubryki.
mi tam alegro zablokowało kont za to ze nie zapłaciłem 2gr
Wie ktoś co zrobić bo ten błąd pojemność/ładowność wystepuję cały czas a tak wogóle nie ma takiej rubryki. :uuuu:
próbowałeś z innej przeglądarki?
przed chwilą próbowałem i wchodzi coś źle robisz
otomoto
sprzedaj-maszyna rolnicza
wypełniasz akceptujesz regulamin klikasz dalej
poprawiasz kategorię(ciągnik rolniczy)teraz dopiero widoczna
i masz ogłoszenie
odznacz "zgadzam się na publikację w serwisach zagranicznych" powinno być dobrze
Już wszystko jest dobrze przeglądarka miała winę , masz + :beer:
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » opłaty na allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo