Odp: zakup 323 przez kris
masz jeszcze T25 i zt303 a w nich komfort jest lepszy jak w c360 więc może laska wystarczy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » zakup 323 przez kris
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
masz jeszcze T25 i zt303 a w nich komfort jest lepszy jak w c360 więc może laska wystarczy
Zawsze lepszy komfort w ciągniku niż jak nasi pradziadowie tylko w konie robili i nikt nie mówił że mu to przeszkadza. :walka:
Za konikiem trzeba było chodzić a spacery są zdrowsze na kręgosłup niż siedzenie w ciągniku.
Krzychu może i masz racje, ale wole się nastawić na gorsze
tak po mimo końca gwarancji firma poczuwa się do usuwania usterek
323, jak ta firma dalej będzie miała problemy z tym silnikiem, to niech się ze mną skontaktują.
http://www.agriaffaires.pl/uzywany-sprz … t-323.html panowie czy coś wiecie o tym egzemplarzu? chciałem dzwonić do gościa ale na razie tel nie odbiera... myślałem się w przyszłym tygodniu pofatygować i obejrzeć go....
hehe moc ma po piorunie 56 koni ale tak po zdjęciach to wiele sie niedowiesz musisz pojechać i obejrzeć wszystko gokładnie
no moc mnie przeraża.. może tylko na dwa garki pali
hehe możliwe ale tak na poważnie to po zdjęciach dużo sie niedowiesz musisz go osobiście zobaczyć chyba że ktoś mieeszka w okolicy co mógłby na niego okiem rzucić
mam małe 200 do niego więc jak będzie aktualne to w przyszłym tygodniu wycieczka:)
200 km nie tak dużo byle by był wart tej wyprawy
Dla poszukiwaczy 323 1989r. 698-417-557 ceny nie znam trzeba dzwonic, ZT 303 603-808-355 ten sprzedaje kilka maszyn w tym kombajn czyli pewnie likwidacja jakaś a kombajn 512. Jak coś to pomogę jeśli blisko mnie będzie a jak dalej to zapraszam.
Panowie wczoraj byłem oglądać forsza 323. Niestety nie odpalił na aku a gościu się zarzekał że na zaciąg Forsza nie zapali. Prawda to że wspomaganie sprzęgła jak nie działa silnik to nie odpali na zaciąg?
ten co pisałem wyżej sprzedany
Panowie wczoraj byłem oglądać forsza 323. Niestety nie odpalił na aku a gościu się zarzekał że na zaciąg Forsza nie zapali. Prawda to że wspomaganie sprzęgła jak nie działa silnik to nie odpali na zaciąg?
Fortschritta odpala się z zaciągu tak samo jak Ursusa, widocznie miał coś do ukrycia.
http://allegro.pl/fortschritt-a-323-zt- … 41781.html może wiecie coś o tych egzemplarzach??? widze je na allegro dość długo ale może warte obejrzenia....
Mnie odpalenie forsza z zaciagu na mrozie -10 kosztowalo 800 zloty i dwa dni roboty.Forsz ma za duzy stopien sprezania i duzy sow tloka. I zrywa lacznik gumowy silnika ze sprzeglem. Drugi raz go na zciag nie odpale.
http://allegro.pl/fortschritt-a-323-zt- … 41781.html może wiecie coś o tych egzemplarzach??? widze je na allegro dość długo ale może warte obejrzenia....
dziś dzwoniłem do tego gościa. Mówił że oba są do poprawek hamulce etc, instalacja. Generalnie powiedział że używał je w sezonie letnim, teraz półtora roku stoją i czekają na łosi którzy je kupią. To jakieś 70km ode mnie. Niebawem zapewne zalecę je okukać.
to że długo stoją to widać po zaczątkach mchu na kołach i ciężarkach. skoro są do poprawek to troszke ta cena na wyrost... ciekawe co silnik powie po takiej długiej przerwie....
Mnie odpalenie forsza z zaciagu na mrozie -10 kosztowalo 800 zloty i dwa dni roboty.Forsz ma za duzy stopien sprezania i duzy sow tloka. I zrywa lacznik gumowy silnika ze sprzeglem. Drugi raz go na zciag nie odpale.
Dokładnie tak jak mówisz Marcin.
Co prawda instrukcja dopuszcza takie odpalanie, ale tylko na pierwszym biegu w trzeciej grupie, jednak jakby nie patrzeć, taki sposób i tak wykańcza te gumy, tym bardziej, że wiele z nich i tak jest już w nie najlepszym stanie.
Na początek jako że jest to mój pierwszy post witam wszystkich serdecznie, jestem na etapie poszukiwania fortschrita 323 w związku z tym mam pytanie co sądzicie o tym egzemplarzu warty zachodu?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » zakup 323 przez kris
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo