Odp: Powiedzcie coś o sobie
witam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam
Hej wszystkim. :brawo:
Pochodzę z centralnej Polski, a dokładniej okolice Wrześni. Wpadłem tutaj i jestem mile zaskoczony przeróżnymi wiadomościami. Mam 31 lat i jestem posiadaczem 323A rocznik 1990 - od miesiąca. Niedługo wstawię fotkę mojego forszaja. :smiley:
Pozdrawiam i z góry dziękują wszystkim za okazaną pomoc w przyszłości. Ukłony w Waszą stronę. Super że takie forum powstało
Witamy witamy..
witam na FORUM FORTSCHRITT i IFA !
Witam wszystkich nazywam się Artur, mieszkam niedaleko Wolina i jestem szczęśliwym posiadaczem 323A z roku 1990
Witamy witamy
witamy
Cześć Chłopaki !
Nie przepadam za tym określeniem, ale chłopcy brzmią zbyt frywolnie i poufale, trącając o perwersję. Panowie pompatycznie a koledzy przedwcześnie. Więc sory, tak musi być.
cześć wszystkim,
ponownie witam na FORUM FORTSCHRITT i IFA ! nasz rodzinka się powiększa
Witam wszystkich Forumowiczów. Na imię mam Paweł i jestem z okolic Legnicy woj. Dolnośląskie. Moja obecność tutaj spowodowana jest zamiarem zakupu ZT323. Liczę ,że obecni tu ludzie z doświadczeniem pomogą rozwiać wszelkie wątpliwości. Pozdrawiam Wszystkich
Witam kolege mamy blisko do siebie
Witamy na forum
Hej wszystkim. :brawo:
Pochodzę z centralnej Polski, a dokładniej okolice Wrześni. Wpadłem tutaj i jestem mile zaskoczony przeróżnymi wiadomościami. Mam 31 lat i jestem posiadaczem 323A rocznik 1990 - od miesiąca. Niedługo wstawię fotkę mojego forszaja. :smiley:
Pozdrawiam i z góry dziękują wszystkim za okazaną pomoc w przyszłości. Ukłony w Waszą stronę. Super że takie forum powstało
Z Wrześni mamy kombajn
Wszystkich serdecznie witamy :dance:
Witamy
Cześć Pawle !
Dzięki za pozdrowienia.
Witam kolegów.Jestem tu nowy mam na imię Kamil jestem z województwa mazowieckiego od dawna już czytam wasze forum wkoncu postanowiłem dołączyć do waszego grona.Mam nadzieję że troche mi będziecie mogli pomóc bo mam zamiar kupić w tym roku kombajn i raczej będzie to 512.
Cześć Kamil, witamy na forum
Witamy Witamy..
Witam nowego kolegę
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo