201

Odp: Sieczkarnie Fortschritt

ale ja mam na myśli już wjazd w czyste rządki siane co 75cm bez poprzeczniaków. Która przystawka wtedy lepiej się będzie sprawowała motowidła czy rządki?

202

Nigdy nie ciąłem rzędową przystawką ale twierdzę że motowidła są dużo lepsze , nie musisz się tak pilnowac na polu.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

203

Witam po długiej przerwie. tak ja kiedyś obiecałem wrzucam fotke kichy po moim forszajuforszaju .http://img713.imageshack.us/i/2603   pozdrawiam

204

przepraszam za to wyżej a oto link http://www.fotoload.pl/index.php?id=b13 … 5cddcb5584

205

pomoim forszu jest drobniej

206

http://www.fotoload.pl/123aa37/4c4635d70e6df2ab5337153869cc3eff13788_min.jpg

207

witam panowie mam pytanie o pokosówkę e 303 jaki tam jest silnik czy oryginalny ify czy inny dziś się założyłem się z gościem i on twierdzi  ze oryginał jest tam silnik białoruski ja mowie ze oryginalnie to jest ifa 6 albo 4 jak to jest

208

Większość które widziałem miały silnik Mtz 80km ale czekajmy na opinie reszty smile

209

W oryginale wszystkie mają ruski silnik D-50 i D-242 tu masz wszystko
http://www.ddr-landmaschinen.de/technik … otoren.htm

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

210

ok, widziałem kiedyś z silnikiem od jakiegoś zetora i dobrze to wyglądało, sądziłem że takie warianty też wychodziły, a jednak tylko z silnikami od MTZ.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

211

Sąsiad ma z silnikiem MTZ D-50,marcin o co sie założyliście?

212

To h.....j przegrałem a ręczyłem jajkami i flachą dzięki za odpowiedź a byłem pewien że ma jakiś że stajni ify a ty proszę

213

właśnie to jest w tym dziwne niemiec z ruskiem  ....

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

214

Flache to wypijecie razem i bedzie git tylko co powie żona jesli chodzi o to drugie?

215

wojtas napisał/a:

właśnie to jest w tym dziwne niemiec z ruskiem  ....

Przecież to wszystko Blok wschodni więc wiadomo. Wszystko działo się przecież po tej stronie muru. Już wiele razy słyszałem: Fortschritt i Mtz, zemsta Stalina.Od znajomego handlarza wink

216

323 jakie masz noże w sieczkarce?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

217

Żona z eunuchem  to raczej nie będzie ale mnie to zadziwiłó ten forsz to dziwna fabryka była

218

Kombinat.;)

219

To nieźle kombinowali

220

cześć panowie, szukam używanego hedera z dziobami pasującego do forsza, może być do małych przeróbek ale wolałbym mieć coś ganz genau pasującego.

Trzy podstawowe klucze na warsztacie: młotek, majsel, bosh i spawarka.
Sory, cztery))