Odp: Chcę Kupic Kombajn Fortschritt
JAk na 100 hektarów to polecam E 514
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Chcę Kupic Kombajn Fortschritt
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
JAk na 100 hektarów to polecam E 514
a co byście powiedzieli na tego?? on ma oryginalne malowanie??
http://www.eoferta.pl/ogloszenia/auto-m … m/941.html
tego to oglądałem jak chciałem kupić kombajn to nie jest oryginalny lakier
Mnie się podoba, ale chyba był malowany bo powinien mieć obtarcia na pochyłym jak heder leży.
Napewno nie oryginał popatrzcie na łancuch pochyły i kosz sitowy
Jak malowany to trzeba być bardzo podejżliwym przy kupnie.
pantera, to jest 524 z Twojego avataru
Z tego co pawiętam to ten kombajn sprzedaje się już bardzo długo. Jak szukałem coś dla siebie to już go widziałem. Wysłałem linka do kumpla co blisko mieszka sprzedającego ten kombajn żeby go obejrzał. Kumpel skomentował to tak: Shit na kółkach . Reszty można się domyśleć..... Maszyna na bank malowana. Wygląda ładnie, ale dojechana dokumentnie. Zresztą przez tak długi czas ktoś by już na pewno się pokusił jakby warto było.
tak, bo fajny z wyglądu
wie może ktoś gdzie moge kupić forszaja MDW E-524?? szukałem w internecie i nic nie moge znależć a jak znajde to juz sprzedany. Może ktoś mi poda namiary albo powie gdzie jest jakiś wiekszy komis z kombajnami?? na kombajn mam odłożone 50 000zł.
zadzwon domnie do sklepu i się zapytaj coś mam
wie może ktoś gdzie moge kupić forszaja MDW E-524?? szukałem w internecie i nic nie moge znależć a jak znajde to juz sprzedany. Może ktoś mi poda namiary albo powie gdzie jest jakiś wiekszy komis z kombajnami?? na kombajn mam odłożone 50 000zł.
http://www.autogielda.pl/motoryzacja/ma … l?strona=3
zobacz ten..
http://www.allegro.pl/item210214957_kom … e_512.html
panowie co o tym sadzicie warte na 14 ha
a ja żadnego forszaja nie znalazłem ktory by mi odpowiadal bo albo cena nieodpowienia albo stan opłakany...:( kupuje nowego NH TC 54
cena nieodpowiednia za Forsza a na nowego kombajna sie chcesz porywać?? cuś ściemniasz.. ;P
jak były forszaje to bardzo drogie a jak tanie to złom... a tak to wpłace 20% nowego i sobie potem raty bede spłacac
no to chyba że tak..
jak były forszaje to bardzo drogie a jak tanie to złom... a tak to wpłace 20% nowego i sobie potem raty bede spłacac
Chyba tak samo zrobie,mój kolega właśnie kupił nówke sztuke i testuje go już drugi dzień :walka:
Jest zadowolony a rata przy wpłacie 20% na 10 lat to 1700zł!!!!Lecz porównują ile ma zboża to nie jest aż tak przerażające. :smiley: Cała procedura od złożenia wniosku do pobrania maszyny trwała niecałe 2 tygodnie.
słyszałem ze wychodziły podobno e512 ale jakies mniejsze wydanie ihederem 3m czy to prawda i moze ktos ma fotke takowego kombajnu?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Chcę Kupic Kombajn Fortschritt
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo