Odp: opel sprzedany została skoda :)) pod tym samym linkiem
Jak coś to zapraszam :dance: pod Przasnyszem jest małe lotnisko na Sierakowie tam można lądować do woli kupa miejsca raz odbyły sie tam pokazy sprzętu rolniczego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » opel sprzedany została skoda :)) pod tym samym linkiem
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak coś to zapraszam :dance: pod Przasnyszem jest małe lotnisko na Sierakowie tam można lądować do woli kupa miejsca raz odbyły sie tam pokazy sprzętu rolniczego
Hehe jeśli to jest jakieś lotnisko to nie tak prosto wylądowac, co innego na łące ale pomyślimy tylko narazie to nie ma szans bo wieje za bardzo i to żadna przyjemnośc jak szarpie w powietrzu maszyną.
Hehe jeśli to jest jakieś lotnisko to nie tak prosto wylądowac, co innego na łące ale pomyślimy tylko narazie to nie ma szans bo wieje za bardzo i to żadna przyjemnośc jak szarpie w powietrzu maszyną.
Nie wiem nie znam się :nie_wiem: Jedynie miałem uczucie że latam jak spadałem z drzewa do puki nie doznałem bolesnego kontaktu z ziemią
jamir12 napisał/a:Hehe jeśli to jest jakieś lotnisko to nie tak prosto wylądowac, co innego na łące ale pomyślimy tylko narazie to nie ma szans bo wieje za bardzo i to żadna przyjemnośc jak szarpie w powietrzu maszyną.
Nie wiem nie znam się :nie_wiem: Jedynie miałem uczucie że latam jak spadałem z drzewa do puki nie doznałem bolesnego kontaktu z ziemią
Czyli pierwsze loty masz już za sobą czyli teraz tylko będzie lepiej.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » opel sprzedany została skoda :)) pod tym samym linkiem
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo