Temat: sprzedam osprzet do kukurydzy
Sprzedam do mdw 524 heder do kukurydzy, klepisko, zwalniacz orotów bębna
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam osprzet do kukurydzy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam do mdw 524 heder do kukurydzy, klepisko, zwalniacz orotów bębna
kolego czy to sie nada do e512
Zwalniacz obrotów pasuje na pewno. Klepisko to nie wiem. Heder wymagał by przeróbki bo inne mocowanie
lodzik a co potrzebujesz ?? do 512 przystawkę ?? mam MFK węgierską pasująca do bizona classa i forsza
ile cenisz jest z przenosnikiem czy bez bo docinacza to chyba nie ma i jeszcze jedno ile biora u was za koszenie kukurydzy bo u mnie w tamtym roku 350 za hektar
Węgierska docinaczy na pewno nie ma i całą masę trzeba przez kombajn przepuścić niestety.
Maksx o czym ty mówisz ? co ma wspólnego docinacz z przepustowością kolb przez kombajn???
przystawka jest do tego żeby kolby obrywała a reszte łodygi zostaje zmiętolona pod spodem .... przez wałki wciągające tak ma przenośnik pochyły do Bizona
Chodziło mi o rozdrabniacze łodyg pod spodem przystawki .¬le doczytałem.
co zrobic z lodygami jak jest za mokro na talerzowanie
Mulczer lub kiedyś widziałem taką maszynę w której obracały się 2 szerokie noże czy płachty. składało się do góry na koła, szerokość około 7 metrów, poszukam
jeśli jest dobry docinacz to nie ma żadnego problemu z orką ,w mojej MFK mam podwieszony docinacz claasa poziomy i na prawdę łodygi są dobrze pocięte a, ze względu na dziki to pole jest orane wiosną bez jakichkolwiek uprawek.
ja i bez docinacza i orałem ... fakt od czasu do czasu się grudziądz zapchał ale tak gdzie było stłamszone przez koła to super szło
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam osprzet do kukurydzy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo