Odp: Zlot miłośników marki IFA
no dobra to dziś po zlocie .... wiec kto został uchonorowany i dostał Złoty tłok ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Zlot miłośników marki IFA
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no dobra to dziś po zlocie .... wiec kto został uchonorowany i dostał Złoty tłok ??
Ja również jestem tego ciekaw?
No i już wiem kto Go dostał
Tak więc dostał go Pan Marek K. spod niemieckiej granicy, za swój zabytkowy pojazd IFA FRAMO z 1952 roku - jedyną prawdziwą IFĘ półciężarówkę w takim stanie . Z tego co wiem, to Pan Marek o tym zlocie dowiedział się właśnie z "naszego" forum, więc zapraszamy do ujawnienia się i zaprezentowania nam swojej bogatej kolekcji zabytkowych pojazdów. Widziałem kilka tych Pana okazów w internecie i naprawdę jest się czym pochwalić... Zapraszamy...
Zapraszamy Panie Marku.
Kurcze podziwiam ludzi z pasją, aby naprawić i odrestaurować gruchota trzeba włożyć tyle czasu, tyle wyrzeczeń, kasy nie pojechać na Karaiby tylko uruchomić i cieszyć się mruczeniem silnika, połyskiem lakieru, zapachem spalin. wiem że nie potrafiłbym zabrakłoby cierpliwości. Podziwiam takich ludzi.
i co już po zlocie i w tym temacie cisza ?
Kiedy kolejny zlot?
Szczerze wybrałbym sie zeby poznć pare pysków z forum:D:D
Coś wiadomo o zlocie w tym roku ?
Jasne , serdecznie zapraszam :beer::beer: okolica wspaniała blisko góry , woda i inne atrakcje :gun:
a można wiedzieć gdzie będzie ten zlot
no na dolnym śląsku by pasował bo tam ich najwięcej i dla mnie też dobrze bo dojazd mam super A4 i wio przed siebie 3 godziny
można prosić o podanie miejsca i czasu ?mieszkam blisko to chciałbym odwiedzić
Jeśli chodzi o Gniezno, to z tego co się orientuję, to w tym roku on również się odbędzie w okolicach września.
Te wasze góry już od kilku lat mi chodzą po głowie...
Więc koledzy IFA MEETING odbędzie się 2-4 wrzesień 2011 w Gnieznie na terenie dawnej jednostki wojskowej
Koledzy tak mi chodzi po głowie spotkanie w realu .
Jak by dogral jakiś termin to by fajnie było, jak by co to mam wolną chatę
hmmm
no właśnie hmm pomysł zacny a co powiesz na weekend majowy wtedy raczej każdy ma wolne w polu troszkę spokojniej
majówka to siewy kukurydzy mogą jeszcze być .........
No i zawsze będzie coś...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Zlot miłośników marki IFA
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo