Odp: Powiedzcie coś o sobie
Witam szczecin to nie daleko mnie więc może zobaczę na żywo można wiedzieć gdzie mieszkasz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam szczecin to nie daleko mnie więc może zobaczę na żywo można wiedzieć gdzie mieszkasz
Witam , chętnie obejrzymy zdjęcia twojej maszyny.
witamy
tylko koniecznie musisz sie pochwalić
Cześć Radek !
To było wejście smoka ! Rozwiązywanie problemów, to nasza specjalność. Damy radę.
Miło mi bardzo:) Czekam na możliwość tworzenia wątków w którym to będę mógł zamieszczać zdjęcia i opisy kolejnych etapów pracy. W tym momencie posiadam kilka zdjęć ciągnika jednak gdy za jakieś 3 tygodnie (wybieram się na urlop) zabiorę się za kolejne prace będę mógł temat uaktualniać.
Leci pasek czerwono niebieski. Udanego wypoczynku życzę.
Tak wiem:) Już oczywiście napisałem priva i czekam. Na urlopie nie będzie wypoczynku bo jadę właśnie "do domu" robić fortschritta;)
Cześć Radek i życzę wytrwałości w dokończeniu forsza.
Witamy. I
Powodzenia.
Witamy następnego fanatyka fortschritta
Powodzenia Radek !!
szkoda że jest tak mało ludzi jak Twój ojciec z pomysłami i zapałem do pracy wielki szacun dokończ jego dzieło POWODZENIA
Również po raz pierwszy w tym wątku witam Wszystkich dawno i nowo przybyłych. Sam na początku popełniłem błąd, że się tu nie przywitałem i trochę mi się oberwało za wymądrzanie (mam nadzieję że koledzy mi to wybaczyli ) i od tamtego czasu już dobrze wiem jak takie przywitanie jest ważne, jak poprawia atmosferę i jak bardzo ociepla stosunki....
Sąsiad,sąsiad 15 km ode mnie.
Ale jak się spotkamy, to mam nadzieję, że się oloe34 zdemaskujesz...
Lujan, gdybym prędzej tu zajrzał, to pewnie bym Cie odwiedził, bo akurat przedwczoraj byłem pod Szczecinem. Szkoda, może następnym razem.... Powodzenia w dziele!
Witam! nadrabiam zaleglosci. wystrzelilem z tematem ale sie nie przywitalem za co przepraszam. Mam na imie Bartek, 21 lat wieś Boguszewo pow. grudziądzki.od 3 lat kosze fortschrittem E 512
Witamy :beer:
Siemka
Witamy.
Cześć Bartek
Witam prawie sąsiada.
Cześć Bartek !
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo