Odp: uwagi mojej ŻONY......
panowie może naprawdę zbyt mało czasu poświęcacie swoim kobietom a co gorsze jak je zaniedbujecie nocami
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » uwagi mojej ŻONY......
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
panowie może naprawdę zbyt mało czasu poświęcacie swoim kobietom a co gorsze jak je zaniedbujecie nocami
A ja mam z zakupami spokój ,daje jej określoną przez nią kwotę i puszczam na miasto a sam do firmy siostry i czakam na tel. gdzie odebrać zakupy i ewentualnie jeszcze dodać kasy ,drogo to wychodzi ale za to mam całkowity luz .
No popatrz moja przed ślubem też mnie na nic nie naciągała w sklepach a teraz ....... ,jak masz chęć ożenku to przyglądaj się uważnie TEŚCIOWEJ bo prędzej czy puźniej i tak się do niej upodobni
http://www.demotywery.pl/9322/Zmienilam … ka-Na-Meza
Niech się KRZYCHU ożeni dlaczego ma mieć lupiej od NAS.Co do marudzenia to moja wybranka jest taka sama jak wszystkie kobiety(ten typ tak ma)ale co do 512-stki jak się zaczynają żniwa bez litości powtarza ;sprawdz olej ,wlałeś paliwa ,kiedw go smarowałeś ,a jak coś sie popsuje to czasami przyjdzie pocieszy i nawet klucz poda .
Niestety koledzy na razie nie mam zamiaru się żenić marek2011 to ty masz fajną żonę że się interesuje kombajnem i jeszcze zna na kluczach moja dziewczyna nie odróżnia klucza oczkowego od nasadowego
moja dziewczyna nie odróżnia klucza oczkowego od nasadowego
Wytłumacz jej na przykładach....
Marcin ja ciągle jestem na jakimś etapie i z czasem to żona zaczęła mnie popierac i teraz razem szukamy okazji a jak się coś trafi to wtedy myślimy wspólnie czy damy radę czy jeszcze poczekamy no ale ja mam cierpliwośc i to chyba moja największa wada która i żonie nie pasuje. Teraz jestem na etapie szukania kombajnu i pewnie mi ze 2 lata zejdzie nim coś dla siebie znajdę.
Musisz być zdecydowany przy zakupie kombajnu,tak jak przy znalezieniu drugiej połuwki swojego życia .Pojeżdzisz pooglądasz i pewnego pieknego dnia powiesz O! to jest kombajn dla mnie .jamir12 w następne żniwa już będziesz zasuwał .Na pewno coś sobie upatrzysz.Życzę powodzenia.
Ja mam gorszy dylemat moja dziewczyna ma nie długo urodziny tzn 30 października ale mnie już łeb boli co jej kupić
Krzychu kup jej czerwone skarpetki i wibrator.
jamir12 jaki kombajn chcesz kupić bo jak 514 to coś by było w małej kasie
klucze!:)
Scoda na pewno nie będzie to żaden forsz, obserwuję MF tak od modelu 620 w górę i Fahr i chyba przy tym zostanę.
ok jak zmienisz zdanie to daj znać
ok jak zmienisz zdanie to daj znać
Zdania raczej nie zmienię ale dobrze wiedziec że jest porządny forsz bo czasem ktoś pyta o dobry kombajn.
Po co Krzysiek ma kupować wibrator elektryczny ? czy jego kobiecie ten co ma o napędzie jądrowym nie wystarcza ?
W sumie żona się czasem przydaje wczoraj jakby nie ona to złamałbym rure w kombajnie ażsię cieszyłem że tym razem się darła.....
W sumie żona się czasem przydaje wczoraj jakby nie ona to złamałbym rure w kombajnie
ażsię cieszyłem że tym razem się darła.....
chociaż jeden zadowolony
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » uwagi mojej ŻONY......
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo