Temat: Od dzisiaj nie piję nie palę

A Wy?

2

Odp: Od dzisiaj nie piję nie palę

Za 4 miesiące będzie 2 lata na 100% abstynencji .

3

A ja to wale , gorzała , dziwki itd.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

4

Ha ha big_smile mówisz że i tak skończymy w piekle ? big_smile:satan:
Twój avatar mówi sam za siebie :angel:
Więc zdrowie :beer: :beer:

5 Ostatnio edytowany przez zorak (2011-07-21 08:25:43)

ale dragon co wg. Ciebie znaczy "nie piję nie palę" ?? Jesteś nałogowym palaczem i alkoholikiem ? bo jeśli tak to popieram w 100% bo takie nałogi, a zwłaszcza ten drugi potrafią zniszczyć życie.
Wina i szampana nie pijam bo mi nie smakuje brrrr, wódeczka tylko na imprezach typu: wesele, sylwestry, zabawy - po prostu aby pić wódkę musi być zabawa i jedzenie bo bez tego to po co pić ?? Nie kumam ludzi którzy np robią coś w warsztacie i z kolegą popijaja sobie z flaszeczki - tak przy robocie ? Ale to wszystko jest nic w porównaniu z piwkiem po ciężkim dniu pracy. Wieczorkiem przed domem na leżaczku lub w fotelu przed dobrym filmem lub meczem przegryzając piwko orzeszkami.
Jeśli wszyscy by pili tyle co ja to przemysł alkoholowy by upadł ale na szczęści inni nadrabiają wink Pijmy aby było zapotrzebowanie na jęczmień bo gdzie będziemy sprzedawać ?

gg 5118068

6

To ja też spróbuję rzucić palenie może się uda a co do picia to nie częściej jak raz w tygodniu wypiję se piwo to wszystko wódka tylko jak kolega zorak mówi w Sylwestra z racji moich imienin albo w urodziny. A właśnie przez alkohol w mojej wsi w ciągu ostatnich 5 lat 8 osób poszło do piachu więc lepiej od tego z daleka.

7

Ja nie palę tyko ojciec pali za całą rodzinę neutral i czasem  od święta coś tan chlapnie sobie , nie  piję nałogowo ale czasem piło się  że mnie prowadzili do domu jak to w towarzystwie czasem bywa . U  mnie  jak piwo czy wódka to może i miesiąc stać nie ruszane bo do lustra to ja nie pijam smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

8

To ty sam mieszkasz że nie masz z kim się napić

9

Po ostatniej libacji alkoholowej w ktora się odbyła w samochodzie  tak w nim smierdzi że  aż cofa człowieka jak się chce do niego wsiąść .  Tek mi to obrzydziło że  pewnie dlugo kielicha nie łyknę  a i po papierosa  też  pewnie  długo  nie  sięgnę .  Sam  jestem  ciekaw  jak długo  wytrzymam wink

10

Tydzień ??? wink

11

krzychu napisał/a:

Nie ale nie ma chętnych smile Tylko sąsiad  mnie ratuję zawsze  coś chlapniemy  wink

12

Kółko różańcowe, czy klub ministrantów ? Bo już w Kole Gospodyń Wiejskich kobitki nieźle popijają.

13

nie palę 3 lata  piję słabo ale lubię ,

Leszek   dla kolegów'

14

nie pale... z wypiciem też nie poszaleje ... bo żołądek nie pozwala ...  ... przez co nie mam z tym problemów ...

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

15

ja tak samo jak wojtas... u mnie żołądek też nie pozwala... a jak wypiję piwo na miesiąc to góra:)

16

Sebastian napisał/a:
krzychu napisał/a:

Nie ale nie ma chętnych smile Tylko sąsiad  mnie ratuję zawsze  coś chlapniemy  wink

Sebastian mieszkamy tak blisko siebie że w razie czego to zapraszam wieczorem ja ci chętnie potowarzyszę hehe

17

Dawno temu byliśmy z 3 kolegami ministrantami  przez 2 miesiące jak proboszcz się dowiedział że pijemy z wikarym mszalne to wy*ebał najpierw nas a później jego smile

18

kamilz napisał/a:

Sebastian mieszkamy tak blisko siebie że w razie czego to zapraszam wieczorem ja ci chętnie potowarzyszę hehe

Ta a kto mnie potem od wiezie  ? sad

19

Panowie ja nie palę już 7 lat i rzuciłem z dnia na dzień, a paliłem tyle że czasem 3 paczki na dzień było mało, co do picia to mam takie zdanie że jednemu wystarczy piwo, drugiemu pół litra a trzeciemu całe wiadro ale niech każdy pije tyle ile może, żeby się tylko nie odwodnił.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

20

Mi paczka na 3 dni starczy więc nie jest źle wink