Temat: Od dzisiaj nie piję nie palę
A Wy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Od dzisiaj nie piję nie palę
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A Wy?
Za 4 miesiące będzie 2 lata na 100% abstynencji .
A ja to wale , gorzała , dziwki itd.
Ha ha mówisz że i tak skończymy w piekle ? :satan:
Twój avatar mówi sam za siebie :angel:
Więc zdrowie :beer: :beer:
ale dragon co wg. Ciebie znaczy "nie piję nie palę" ?? Jesteś nałogowym palaczem i alkoholikiem ? bo jeśli tak to popieram w 100% bo takie nałogi, a zwłaszcza ten drugi potrafią zniszczyć życie.
Wina i szampana nie pijam bo mi nie smakuje brrrr, wódeczka tylko na imprezach typu: wesele, sylwestry, zabawy - po prostu aby pić wódkę musi być zabawa i jedzenie bo bez tego to po co pić ?? Nie kumam ludzi którzy np robią coś w warsztacie i z kolegą popijaja sobie z flaszeczki - tak przy robocie ? Ale to wszystko jest nic w porównaniu z piwkiem po ciężkim dniu pracy. Wieczorkiem przed domem na leżaczku lub w fotelu przed dobrym filmem lub meczem przegryzając piwko orzeszkami.
Jeśli wszyscy by pili tyle co ja to przemysł alkoholowy by upadł ale na szczęści inni nadrabiają Pijmy aby było zapotrzebowanie na jęczmień bo gdzie będziemy sprzedawać ?
To ja też spróbuję rzucić palenie może się uda a co do picia to nie częściej jak raz w tygodniu wypiję se piwo to wszystko wódka tylko jak kolega zorak mówi w Sylwestra z racji moich imienin albo w urodziny. A właśnie przez alkohol w mojej wsi w ciągu ostatnich 5 lat 8 osób poszło do piachu więc lepiej od tego z daleka.
Ja nie palę tyko ojciec pali za całą rodzinę i czasem od święta coś tan chlapnie sobie , nie piję nałogowo ale czasem piło się że mnie prowadzili do domu jak to w towarzystwie czasem bywa . U mnie jak piwo czy wódka to może i miesiąc stać nie ruszane bo do lustra to ja nie pijam
To ty sam mieszkasz że nie masz z kim się napić
Po ostatniej libacji alkoholowej w ktora się odbyła w samochodzie tak w nim smierdzi że aż cofa człowieka jak się chce do niego wsiąść . Tek mi to obrzydziło że pewnie dlugo kielicha nie łyknę a i po papierosa też pewnie długo nie sięgnę . Sam jestem ciekaw jak długo wytrzymam
Tydzień ???
To ty sam mieszkasz że nie masz z kim się napić
Nie ale nie ma chętnych Tylko sąsiad mnie ratuję zawsze coś chlapniemy
Kółko różańcowe, czy klub ministrantów ? Bo już w Kole Gospodyń Wiejskich kobitki nieźle popijają.
nie palę 3 lata piję słabo ale lubię ,
nie pale... z wypiciem też nie poszaleje ... bo żołądek nie pozwala ... ... przez co nie mam z tym problemów ...
ja tak samo jak wojtas... u mnie żołądek też nie pozwala... a jak wypiję piwo na miesiąc to góra:)
krzychu napisał/a:To ty sam mieszkasz że nie masz z kim się napić
Nie ale nie ma chętnych Tylko sąsiad mnie ratuję zawsze coś chlapniemy
Sebastian mieszkamy tak blisko siebie że w razie czego to zapraszam wieczorem ja ci chętnie potowarzyszę hehe
Dawno temu byliśmy z 3 kolegami ministrantami przez 2 miesiące jak proboszcz się dowiedział że pijemy z wikarym mszalne to wy*ebał najpierw nas a później jego
Sebastian mieszkamy tak blisko siebie że w razie czego to zapraszam wieczorem ja ci chętnie potowarzyszę hehe
Ta a kto mnie potem od wiezie ?
Panowie ja nie palę już 7 lat i rzuciłem z dnia na dzień, a paliłem tyle że czasem 3 paczki na dzień było mało, co do picia to mam takie zdanie że jednemu wystarczy piwo, drugiemu pół litra a trzeciemu całe wiadro ale niech każdy pije tyle ile może, żeby się tylko nie odwodnił.
Mi paczka na 3 dni starczy więc nie jest źle
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Od dzisiaj nie piję nie palę
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo