Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
niech ceni kiedyś opuści, ale z wyglądu to prawie piękny :dance:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
niech ceni kiedyś opuści, ale z wyglądu to prawie piękny :dance:
byly 423 z silnikiem 6 garowym ale chyba mialy dluzsza rame
tak, 423 są wyraźnie dłuższe...
ale gdyby wyzucic filtr powietrza na zewnatrz przesunac chlodnice to moze by go tam jakos wcisnal ale czy 423 nie mialy innych skrzyn i sprzegiel org moga byc za slabe chyba
jak macie to wrzuccie zdjęcie tego 423 bo jestem ciekaw
http://www.farmphoto.com/fpv2/message.aspx?mid=106810
http://archi.inos.int.pl/db/item222266884_1.html
Ładnie pomalowany,ale ceeeena!!!!!!
Wiecie co? Wcale sie nie zdziwię jeśli uda mu sie sprzedać.. w koncu za za swojego bez problemu wziąłem prawie 24tysiące..
O to chodzi że cena ceną ale może go sprzedać jak jest mechanicznie w dobrym stanie i widać ze ktoś włożył w niego trochę pracy z tym malowaniem to ktoś kto nie chce się bawić w żadne poprawki ani żeby się sąsiedzi nie śmieli że złoma kupił, bo niestety forszaj z wyglądu reprezentacyjny nie jest a niektórzy po wyglądzie oceniają, to go kupi
bo niestety forszaj z wyglądu reprezentacyjny nie jest
Czego chcesz od wyglądu ZT323 ?
Ja byłem bardzo dumny jak swoim PIĘKNYM Forszajkiem przez wieś jechałem ale wtedy padało i mało było ludzi na ulicach i nie miał kto podziwiać
moj takze niestety po nocy laweta zajechal ale najblizszy skup zywca juz byl jego i mogl sie troszke zaprezentowac
tak jak ktoś niema napisu Fortschritt to zazwyczaj jest tak ,,Panie, a co to za ciągnik"
tak jak ktoś niema napisu Fortschritt to zazwyczaj jest tak ,,Panie, a co to za ciągnik"
To prawda ja mam usunięte napisy forszaja i założony org. znaczek Volvo to tylko właściciele takich rozpoznają -reszta pyta ile ko ni ma to volvo ?
ja tak miałem jak prowadziłem swojego.. ktoś na stacji benzynowej zaczął sie gapić, podszedł i zapytał mniej więcej tak jak to napisał pantera..
no taki los forszajów nie są znane i raczej nie będą
bo to tak zwana tajna bron czy tajemnicza sila
jeszcze ludzie o nich usłyszą i będą znane
jak wszystkie ze new... john zaczną sie sypać to forszaje będą jeżdziły
moglby ktos narysowac jak dziala skrzynia biegow w 323? (do 303 znalazlem)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo