61

Odp: wybory 2011

No, Panowie, my tu gadu gadu a koń dyszel łamie. Może jakieś konkrety ? Kiełbasę wyborczą już jemy, więc może ocenimy jej smak ?
Że tak się wyrwę, ale daję szansę Palikotowi. Jako lojalny rolnik, chłop (niepotrzebne skreślić), głosowałem od początku mojej dorosłości na PSL. Nawet na pierwszym moim głosowaniu dostałem kwiatka i gość pocałował mnie w rękę. Miałem wtedy długie włosy, a gość był napier....ny, godziny tuż przed zamknięciem lokalu wyborczego. Poza tym był i jest moim sąsiadem.
Następny etap, lewica. Byłem lojalny do momentu, kiedy przywódca lewicy czyli Leszek Miller, zaprosił papieża i dał Jankowskiemu glejt na wydobycie bursztynu.
"Racja" młoda, pod złym zarządem. Lepper, żeby było weselej.
Od tamtego smutnego doświadczenia (z Millerem), lojalny jestem tylko wobec własnego umysłu. Teraz dam szansę Palikotowi.
Zapraszam do dyskusji.

62 Ostatnio edytowany przez marcin80 (2011-09-14 21:12:12)

Może i Palikot ale na pewno nie PiS i PO ostatnio dałem głos na SLD teraz nie wiem chyba trzeba będzie wybrać mniejsze zło :satan:

http://img.userbars.pl/122/24382.jpg

63

O ile wicher  mnie  zawieje  do  lokalu  wyborczego  to  też  zagłosuję  na  Palikota,  Ktoś  w  końcu  musi  złapać  to  wszystko  za  mordę

64

Palikot to taki zdrowy kozak wśród robaczywych maślaków. Ja też oddam mu swój głos smile Zresztą sądząc po rozmowach z ludźmi, to wydaje mi się, że sporo z nich na niego zagłosuje i będzie miał dużo większe poparcie niż oficjalnie się podaje.

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

65 Ostatnio edytowany przez marcin80 (2011-09-15 21:46:14)

Żeby złapać to wszystko za mordę Palikot się wyrywa i wszystkim chce podskoczyć :walka: tylko ciekawe czy chce to zrobić naprawdę czy to zachowanie czysto aktorskie żeby się do koryta dostać i czerpać pełną gębą :nie_wiem: . I być może to właśnie będzie opcja mniejszego zła :satan:

http://img.userbars.pl/122/24382.jpg

66

myśle, że Janusz kasy ma wystarczająco dużo bez bycia posłem, lepszy on niż pan Napieralski

67

tylko i wyłącznie PIS

68

najgorsze ze pozostało nam mniejsze zło a gdze ludzie godni zaufania jaki musiał by być system wyborczy

69

Ludzie godni zaufania i porządni nie przetrwali , zostali zduszeni przez całą resztę bo nie umieli obiecywać  "gruszek na wierzbie " smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

70

Obserwując ten wyścig szczurów to wygra PO i dalej będzie rządzić z PSL-em Palikot może sobie pozwolić na robienie szumu w okół własnej osoby przecież jest biznesmenem a towar sprzedaje mu się elegancko stać go na to.Taki facet powinien być na scenie politycznej bo mówi wszystkim co o nich myśli nie zważając na nic Może trzeba dać im jeszcze jedną szanse tak zmieniać rządzących co wybory ? Może zrozumieją i zaczną rządzić inaczej choć z drugiej strony mam wątpliwości .

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

71

Po jak wygra to zrobi koalicje z SLD bo PSL nie daje łupać rolników

Rolnik z powołania:-)

A co takiego niby PSL dla rolnictwa zrobił?

73

O to chodzi że nic nie robi tylko robi dobrą mine do muzyki graną przez UE i czaruje swoim pięknym uśmiechem p.waldemar bo do robienia czegoś dla rolnictwa to nie bardzo .PO może iby poszło na układ z sld ale mogą im trochę się stawiać więc zostaną przy ciepłych kluseczkach tak im będzie  wygodniej.

74

brawo Marek 2011 miło się ciebie czyta bo rozumiesz o co w tych zawodach chodzi .pozdrawiam.

Leszek   dla kolegów'

75

Wybory coraz bliżej a nasze czarne konie dwoją się i troją aż miło popatrzeć jak się ładnie prześcigają w obiecankach Ciekaw jestem co z tego wyjdzie Palikot zaczoł finiszować czasami prześciga psl ,ale robi się fajnie Musze zobaczyć jakie stawki u bukmacherów może by obstawił .Po wyborach i tak wygrany sprowadzi wszystkich na ziemię i zafunduje nam zimny prysznic.

76

Z kim nie gadam to palikot, po debacie młodzież kontra... zagłosuję na palikota i apeluję do Was koledzy zanim zagłosujecie na kogoś innego pomyślcie o Ruchu Palikota bo to jest obiecująca alternatywa.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

77

Ja też jestem ZA PALIKOTEM on jeden nie boi się mówić prawdy i stawiać się tej całej bandzie którym zależy tylko na tym aby dostać się do koryta ...

GG 16238418

78

mam nadzieje, że zdobędzie więcej głosów niż SLD z Grzesiem na czele..

79

SLD... to nie moja bajka ale jak zmienili Grzesia na Wojtka to konkluzja taka głupka na jeszcze większego głupka. Mniejsza z tym ale ci goście zaprzeczają sami sobie a do prawdziwej lewicy to im brakuje. I to mnie jako prawicowca wkur... bo dobra lewica ma mocne podstawy "w człowieku" a SLD nie ma podstaw żadnych. Już Wolałem oleksego, milera i kwaśniewskiego przynajmniej można było posłuchać a teraz owijanie w bawełnę. W ogóle takich ludzi jak Borowski, Nałęcz, Wenderlich jakoś nie widać a akurat oni mają coś do powiedzenia.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

80

Rolnicy na Palikota ? największy wróg krusu i rolnictwa  ,nie lepiej na stare poczciwe PSL  co chociaż trochę trzyma na na łańcuchu  PO  i nie pozwala Tuskowi na  wszystko co ma w głowie.