Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
bez przodu chyba bym takiego nie chcial, tym bardziej ze cena taka sobie... lepiej polować na jakis 4x4 w podobnych pieniądzach... ale ciut lepiej dać..
mnie takze sie wydaje ze to nie warto no i jest taki za 12 do wziecia sadze ze ciagnik o mocy 120 km bez przodu to tylko do transportu ale w polu go nie wykozystasz to tak jak U1212 ciagnik jak lokata bez sensu
do nawozu, transportu i innych rzeczy bardzo dobry
6t do nawozu z takimi szerokimi oponami no to chyba bebe jest a do transportu to policz ile razy za te pieniadze tira wynajmiesz
Drodzy forowicze mam prośbe, a mianowicie: czy znacie kogos kto ma do sprzedania 323 z województwa dolnośląskiego, opolskiego, śląskiego ? Z góry dziękuję na odpowiedz. Informacja mile widziana na maila:
michlob14@gmail.com
Pozdrawiam
A czytałeś to http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=411
w niemczech jest za 8000 Euro noowiutki i oryginał
Qwa normalnie nówka :hmmm:
ogladalem dzis forszaja z Ligoty Polskiej:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=B5830
Totalne padlo... biegi ciezko wchodza hydraulika nie dziala tak jak powinna, powietrze ucieka ze zbiornika, urwany tlumik <jak zapalil ciagnik to z kolanka wylecialo ok 5 litrow wody>, caly silnik zarzygany paliwem, woda z chlodnicy leje sie ciurkiem, brak dolnego zaczepu i do tego cena 18 tys... jest on niezarejestrowany w kraju.
Slyszalem rowniez o handlazu w Lubkowie ale powyprzedawal wszystkie ciagniki i bedzie taki mial jakos we wrzesniu...
To ten z kierownicą popękaną, tak? Też go widziałem... A mowił Ci handlarz że miał zmieniany silnik??
Tak to ten. Nie nic nie mówil o wymienionym silniku. Najlepsza była wysieszona na nim kartka: "(...)stan bardzo dobry cena 19 500(..)" jak to przeczytalem to śmiać mi sie chciało. Aha! i po ok 5 min pracy sprzegło zaczeło przeraźliwie stukać...
wiec nic tylko szperac dalejale w twojej okolicy sporo jest forszow tylko sie nie napalaj szukaj spokojnie okazji nawet tegoroczne orki jeszcze mozesz przetrwac nie popelnij mego bledu
właśnie że wszyscy posprzedawali forszaje... przed sezonem bylo tego za przeproszeniem jak nasrał a teraz nic nie ma:( Dzwoniac do jakiegokolwiek handlarza pada odpowiedz "Jakos we wrzesniu moze cos byc"
wiec tylko spokojnie bo sie natniesz na jakis podpicowany i dupa a moze poszukaj gdzies dalej
Aha i mam jeszce jedno pytanie: gdzie w 323 sprawdza sie olej w skrzyni biegow? Bo nie moglem znalesc
na zewnatrz kabiny pod aku z jednej strony jest powietrze a z drogiej olej taki przezroczysty wezyk na zbiorniku jest
to w 323 hydraulika i skrzynia pracuja na jednym oleju?
tak :szukaj!: bylo o tym na forum poczytaj je sobie uwaznie 323 ma wspolna a 300 i 303 maja osobno
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo