Odp: wybory 2011
podwyżki będą tylko nie naszych ziemio-oboro-chlewopłodów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » wybory 2011
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
podwyżki będą tylko nie naszych ziemio-oboro-chlewopłodów
Jak pogoda będzie taka kapryśna dalej to cena płodów podskoczy i to nie tak w końcu wolny rynek
No Sebastian dobrze gadasz z tymi "komuchami " większość ludzi w sld to ludzie młodzi co komunizm znają tylko z opowieści a prawicowcy ciągle komuna i postkomuna .Dziadek zawsze mawiał że ustrój nie jest zły tylko żeby się rusek od nas odpier ........ I nie mówcie że rolnikom będzie lżej bo wygrało PO (nic do nich nie mam ) ale będzie nie ciekawie ze względu na rosnące koszty utrzymania administracji publicznej .
Szkoda mi tych wszystkich polityków tak ciężko pracują dla nas całego społeczeństwa za psie pieniądze harują całymi dniami wyspać się nawet nie mają kiedy tylko po to żeby nam było dobrze i co z tego mają zero zrozumienia żadnej wdzięczności z naszej strony naprawdę szkoda mi biedaków .
Szkoda mi tych wszystkich polityków tak ciężko pracują dla nas całego społeczeństwa za psie pieniądze harują całymi dniami wyspać się nawet nie mają kiedy tylko po to żeby nam było dobrze i co z tego mają zero zrozumienia żadnej wdzięczności z naszej strony naprawdę szkoda mi biedaków .
hahahahahahhhahahaha:play:
to może założymy se swoją partię za 4 lata wygramy wybory i podniesiemy polskie rolnictwo z dna. (jeżeli przetrwa te 4 lata) no i można by jeszcze księży obłożyć wysokimi podatkami od razu by się więcej kasy znalazło. Co wy na to?
Oglądaliście wczoraj pogadankę z liderami u Lisa ? Palikot, Kalisz, Protasiewicz, z PSL umknęło mi nazwisko i telefonicznie Tomaszewski. Pomijam fakt jakie mam poglądy polityczne i na kogo głosowałem ale:
- Kalisz (SLD) palce dłoni splecione i ręce trzymane jak u księdza i tylko mu się buźka cieszyła przy tym ten jego charakterystyczny śmiech i zmrużone oczy
- PSL tylko dziękował, dziękował i dziękował
- Protasiewicz (PO) wychwalał swoją partię, jaki mieli dobry program że dzięki temu wygrali wybory ble ble ble
- Tomaszewski (PIS) porażka na całej linie, wszystko porównywał do boiska i na piedestale stawiał swojego "wodza" (Kaczyńskiego) robiąc z niego najlepszego polityka
- Palikot, no właśnie Palikot. Co by o nim nie mówić - jest jaki jest, ale wczoraj zaprezentował się bardzo dobrze, ważył swoje wypowiedzi które były bardzo trafne, choćby ta że wytknął PO że wygrali wybory tylko dlatego że społeczeństwo głosowało na nich w obawie przed PISem - i tu ma rację.
Jednak cała 5 może byty czyścić Kwaśniewskiemu który był przed nimi. Za równo pod względem zachowania, fachowości wypowiedzi, taktu, postawy. Jego wczorajsze wypowiedzi, uwagi, spostrzeżenia - po prostu polityka na najwyższym poziomie.
I dlatego był dobrym Prezydentem ! a jeśli by chciał to został by premierem .
Wracając do naszej partii to mogła by się nazywać 'Ruch forszaja" i mój pierwszy postulat to wprowadzić wysokie cła na gotowe wyroby z chin ale nie na półprodukty takim małym ruchem można u nas pobudzić produkcje.Zorak co do palikota to nie chwal dnia przed zachodem słońca jeszcze 4 lata i jestem bardzo ciekawy co jego ruch odpierdzieli za ruchy.
Palikot może raz dwa zmięknąć prędzej jak mu się zdaje Pożyjemy zobaczymy. Może nazwę naszej partii po polsku by nazwać Partia Postępu np. ? Tylko kogo wodzem zrobić ? :hmmm:
Proponuje naszego szefa .Co wy na to?Dalej będzie rządzić PO iPSL bez pomocy palikota ale jak dobrze rozega tą kadęcję to nie wiadomo co będzie za 4 latka
Nazwiemy ją PZPR Polska Zjednoczona Partia Rolnicza
Byle palikot się za bardzo nie spoufalał z SLD bo o takich przymiarkach słyszałem.
No i oby nie zmiękł !!!!!!!!!
to czemu kupuje ruskie ciągniki z ddr-u i ursusy i zetory stare przecież to komunistyczne sprzęty to jest przecież zło w czystej postaci
Padłem na twarz jak to przeczytałem haha
A co do moich "komuchów" (sory jeśli rażę czyjeś poglądy polityczne) to jeszcze przez wiele lat twarzami SLD będą ryje Józwa OLeksego Rzezimieszka Leszka Millera Grubego Kalisza Wenderlicha etc.
I choć dużo młodych się tam już wbija to słowo komuch przy ludziach tej partii jeszcze pasuje.
Jak tak padłeś to już się nie podnoś
Palikot już mięknie PO będzie popierał
Proponuje naszego szefa .Co wy na to?
Ja z kolei proponuję Sławka 42 jako premiera naszego rządu na forum , Piotrfire jako minister gospodarki, Zorak -minister finansów, Koseś- minister budownictwa, Bendek-minister handlu, Mazi -arcybiskup, MAREKP - minister spraw zagranicznych a zwłaszcza wymiany handlowej z Czechami, Dario- minister ochrony środowiska i ochrony aut przed utylizacją, PiotrK -jako główny konserwator zabytków :D
draqon22 jako minister propagandy
A ja też chce do korytka
A ładną sekretarkę dostanę??
A mi jako pomysłodawcy nic się nie należy? może chociaż minister rolnictwa?
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » wybory 2011
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo