jan070770 napisał/a:rzeczy należy nazywać po imieniu kto lansuje homosiów i facetów z obciętymi jajami , któremu wydaje się ,że jest kobietą jest debilem.
Janie, jak to mówią, czasami lepiej nic nie mówić i stwarzać pozory, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ty się odezwałeś i te wątpliwości rozwiałeś, więc faktycznie może lepiej sobie odpuść i nie pogrążaj się już więcej.
Za plecami czarnoskórego ministra PO w tvn24, przejechał Fortschritt. Nie widziałem tego, ale szanowni Państwo, to był nie byle jaki Fortschritt! On był w dobrym stanie, w pełni sprawny, zarejestrowany, ubezpieczony, raczej bez większych wycieków i do tego ciągnął dwie pełne przyczepy po ulicy - no przecież to znak z samych niebios i zielone światło od stwórcy dla Fortschritt'owskiej Partii Postępu! Poprawcie mnie jeśli się mylę Dragon, dzięki za zaufanie. Powierzone mi funkcje, będę pełnił z dziką rozkoszą
www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl - Raj dla stóp
Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal
Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.
Piszę poprawnie po polsku.