201 Ostatnio edytowany przez marcin (2011-10-12 11:26:21)

Odp: wybory 2011

A ja kupie samolot <kilka godzin wylatane za latawcem> i będę was woził po całym świecie panowie ministrowie . a dziś oglądałem tvn 24 i wypowiadał sie tam taki murzyn który został ministrem PO w pewnym momencie przejechał za jego plecami forsztag z dwiema przyczepami zielonymi morze to ktoś z naszej bandy

202

a to był zt303 czy zt323?

203

323

204

ja chce być  szefem ministerstwa zwalczania kaczyzmu bo takie trzeba powołać

205

to ja będę ministrem od zwalczania debila polikota oraz od prostowania tusk-matoła

206

I już ile kieszeni do wypłaty smile no chyba że te urzędy będą to robić dla Ojczyzny za darmo.

207 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2011-10-12 19:20:38)

Jan, uważam że należy ograniczyć wypowiedzi na temat palikota. Proponuję uzywać zwrotów dwuznacznych np
MOze on nie jest taki mądry....
Może on nie jest taki głupi.....
Dlaczego?
Bo to człowiek który moze zaskoczyć swoimi  działaniami i tych którzy go dziś chwalą i tych którzy go ganią ......
Po co masz potem należeć do tych co się mylili......
Oglądam wiadomości
chłop nie żartuje!!! Ma jaja!!! I takiego trzeba!!!! oby ktoś go nie wykastrował

Skorpion Ja będę to robił dla satysfakcji
Naciągnę tylko budżet na porządną snajperkę. taką by 1000m można było odstrzelić jednemu i drugiemu to i owo np hu..

208

rzeczy należy nazywać po imieniu kto lansuje homosiów i facetów z obciętymi jajami , któremu  wydaje się ,że jest kobietą jest debilem.

209

Ciekawe jak na ciebie mówią ??

210

ciekawe....

211

a jak myślisz

212

A na Ukrainie to umieją polityków zamykać szkoda że na taką fajną laskę padło ,ten jej warkocz jest zarąbisty.U nas by jej nic nie groziło przecież mamy demokracje.

213

Dzięki Draqon, tworzysz gabinet cieni. Nie wiem czy bym podołał ? Tyle atrakcyjnych sekretarek, a premierowi się nie odmawia ... . Żona na pewno nie byłaby za.

214

Janie odpuść społeczeństwo wybiera ludzi równych sobie...

Rolnik z powołania:-)

215

Pajej napisał/a:

Janie odpuść społeczeństwo wybiera ludzi równych sobie...

dokładnie

216 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2011-10-13 12:08:52)

jan070770 napisał/a:

rzeczy należy nazywać po imieniu kto lansuje homosiów i facetów z obciętymi jajami , któremu  wydaje się ,że jest kobietą jest debilem.

Janie, jak to mówią, czasami lepiej nic nie mówić i stwarzać pozory, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ty się odezwałeś i te wątpliwości rozwiałeś, więc faktycznie może lepiej sobie odpuść i nie pogrążaj się już więcej.

Za plecami czarnoskórego ministra PO w tvn24, przejechał Fortschritt. Nie widziałem tego, ale szanowni Państwo, to był nie byle jaki Fortschritt! On był w dobrym stanie, w pełni sprawny, zarejestrowany, ubezpieczony, raczej bez większych wycieków i do tego ciągnął dwie pełne przyczepy po ulicy - no przecież to znak z samych niebios i zielone światło od stwórcy dla Fortschritt'owskiej Partii Postępu! Poprawcie mnie jeśli się mylę wink Dragon, dzięki za zaufanie. Powierzone mi funkcje, będę pełnił z dziką rozkoszą wink

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

217

zarejestrowany ciągnik i przyczepy to żaden cud panowie a co do palikota to kończmy i wstydu darujmy pedały i reszta towarzystwa z pod ciemnej gwiazdy posłami w 40 milionowym narodzie  .ale nich się rumienią ci co na tych gamoni głosowali .

Leszek   dla kolegów'

218

Do 40 milionów to nam jeszcze trochę brakuje.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

219

PiotrK napisał/a:
jan070770 napisał/a:

Janie, jak to mówią, czasami lepiej nic nie mówić i stwarzać pozory, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ty się odezwałeś i te wątpliwości rozwiałeś, więc faktycznie może lepiej sobie odpuść i nie pogrążaj się już więcej.

Za plecami czarnoskórego ministra PO w tvn24, przejechał Fortschritt. Nie widziałem tego, ale szanowni Państwo, to był nie byle jaki Fortschritt! On był w dobrym stanie, w pełni sprawny, zarejestrowany, ubezpieczony, raczej bez większych wycieków i do tego ciągnął dwie pełne przyczepy po ulicy - no przecież to znak z samych niebios i zielone światło od stwórcy dla Fortschritt'owskiej Partii Postępu! Poprawcie mnie jeśli się mylę wink Dragon, dzięki za zaufanie. Powierzone mi funkcje, będę pełnił z dziką rozkoszą wink

nie każdy ma kręgosłup moralny z gumy jak Ty

220

Nie będę tolerował na forum braku tolerancji :nooo: dla ludzi "innych" tak więc politykujcie ale nie urażajcie osób o innych skłonnościach lub kolorze skóry.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty