Dzieci mają dorosłe, ale są lub będą wnuki. No chyba, że wnuków nie będzie Nie jedna babcia spadła ze stołka, nie wspominając już o dziadku, jak wnusio przedstawił im swojego partnera, a wnusia "koleżankę". A dlaczego odmienności były naganne? Bo ludzie w głowach mieli pomieszane, zresztą dalej wielu ma. Takie odmienności były od zawsze, są teraz i zawsze będą, i to nie tylko w świecie ludzi. Taka niestety jest nasza natura i nie normalny jest ten, co tego nie akceptuje.
Ale najśmieszniejsze jest to, że ci sami pseudomoralizatorzy, którzy szydzą i drwią z jednych homoseksualistów, transwestytów itd., drugich podziwiają, oddają im pokłony i cześć, a za pocałowanie niektórych w d…łoń czy nawet tylko pierścień, oddali by bardzo wiele, cokolwiek to znaczy. A różnica między tym pierwszym np. gejem, a drugim jest tylko taka, że o tym pierwszym wiadomo, że jest gejem, miał on odwagę się do tego przyznać i nawet powiedzieć to publicznie, a drugi natomiast cały czas prowadzi podwójne życie, czasami żyje w fałszu i zakłamaniu, ale to w niczym jego fanom nie przeszkadza, bo przecież nie mają o tym zielonego pojęcia. Gorzej jak wszystko wyjdzie na jaw. Wtedy jest wielki szok i niedowierzanie. Tak było z wieloma artystami no i m.in. z wieloma panami w sukienkach, tzn. sutannach. Cały czar pryska, jak wszystko wychodzi na jaw, prawda?
Tak więc wszyscy nasi pseudomoralizatorzy (z Janem na czele), zastanówcie się czy przypadkiem ten wasz prezio, czy przewodnik duchowy, którego słuchacie i któremu kłaniacie się nie tylko w niedzielę, nie jest przypadkiem np. gejem, bo starokawlerstwo i bezdzietność w tym kontekście dają trochę do myślenia, prawda? Dla mnie oczywiście to nie ma absolutnie żadnego znaczenia, ale Wy pewnego pięknego dnia, możecie przeżyć duży szok, a my ubaw będziemy mieli po pachy. Z was oczywiście, bo to że ktoś jest np. gejem, to dla nas jest całkowicie naturalne i tu absolutnie nie ma się z czego śmiać.
Jeżeli kogoś uraziłem, to przepraszam ale takie jest moje zdanie i od dzieciństwa ani razu go nie zmieniłem, bo zostałem wychowany w duchu tolerancji i akceptacji. Jeśli natomiast chodzi o politykę, to to jest też dla mnie dziś dużym wyznacznikiem klasy polityka. Jeżeli któryś z nich z tego właśnie powodu szydzi i drwi z Ruchu Palikota, to kiepski z niego polityk i niestety w ostatnich dniach wielu z nich z tego powodu pokazało swoją małość i marność.
www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl - Raj dla stóp
Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal
Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.
Piszę poprawnie po polsku.