221

Odp: wybory 2011

To może mniejszość niemiecką też won z sejmu bo jest inna. Ja nie twierdzę, że tak musi być ale każdy powinien mieć swoją reprezentację w sejmie Najjaśniejszej RP. I ksiądz i Ku.wa i złodziej (tych to chwilowo nie brakuje) i ludzie uczciwi, pracowici i wszyscy powinni mieć w sejmie kogoś kto reprezentuje ich interesy. Wobec tego czemu mamy udawać że w naszym otoczeniu nie ma gejów czy transwestytów skoro są. Zadam hipotetyczne pytanie: Co byś zrobił jeden z drugim jak by przyszedł za chwilę twój syn i powiedział: Mamo , Tato jestem Gejem. No co?

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

222 Ostatnio edytowany przez draqon22 (2011-10-14 00:25:36)

Widzę   że  jest  kilka  osób  na  Naszym  forum  które  świetnie  by  się  sprawdziły   w  Naszym  parlamencie.

Od  czegoś  trzeba  zacząć a  najlepiej  od  kolebki  prawa,  pożniej  to  już  pójdzie  jak  z  płatka http://wiadomosci.wp.pl/sort,9,kat,1150 … l#opOpinie

marek2011 napisał/a:

Do 40 milionów to nam jeszcze trochę brakuje.

I jak tak dalej pójdzie to będzie brakowac coraz więcej. Chińczycy i Muzułmanie ręce zacierają. Oni wiedza co mogą, czego nie mogą, my będziemy "wolni" i tolerancyjni na wszystko...

224

ten jeden z drugim dzieci ma dorosłe i problem odmienność ma głęboko w tyle bo w mym pokoleniu te odmienności gejowskie i inne historie były naganne i żadne hasła o tolerancji tego nie zmienią bo szambo pachnie szambem.pozdrawiam,

Leszek   dla kolegów'

225 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2011-10-15 09:31:09)

Dzieci mają dorosłe, ale są lub będą wnuki. No chyba, że wnuków nie będzie wink  Nie jedna babcia spadła ze stołka, nie wspominając już o dziadku, jak wnusio przedstawił im swojego partnera, a wnusia "koleżankę". A dlaczego odmienności były naganne? Bo ludzie w głowach mieli pomieszane, zresztą dalej wielu ma. Takie odmienności były od zawsze, są teraz i zawsze będą, i to nie tylko w świecie ludzi. Taka niestety jest nasza natura i nie normalny jest ten, co tego nie akceptuje.

Ale najśmieszniejsze jest to, że ci sami pseudomoralizatorzy, którzy szydzą i drwią z jednych homoseksualistów, transwestytów  itd., drugich podziwiają, oddają im pokłony i cześć, a za pocałowanie niektórych w d…łoń czy nawet tylko pierścień, oddali by bardzo wiele, cokolwiek to znaczy. A różnica między tym pierwszym np. gejem, a drugim jest tylko taka, że o tym pierwszym wiadomo, że jest gejem, miał on odwagę się do tego przyznać i nawet powiedzieć to publicznie, a drugi natomiast cały czas prowadzi podwójne życie, czasami żyje w fałszu i zakłamaniu, ale to w niczym jego fanom nie przeszkadza, bo przecież nie mają o tym zielonego pojęcia. Gorzej jak wszystko wyjdzie na jaw. Wtedy jest wielki szok i niedowierzanie. Tak było  z wieloma artystami no i m.in. z wieloma panami w sukienkach, tzn. sutannach. Cały czar pryska, jak wszystko wychodzi na jaw, prawda?

Tak więc wszyscy nasi pseudomoralizatorzy (z Janem na czele), zastanówcie się czy przypadkiem ten wasz prezio, czy przewodnik duchowy, którego słuchacie i któremu kłaniacie się nie tylko w niedzielę, nie jest przypadkiem np. gejem, bo starokawlerstwo i bezdzietność w tym kontekście dają trochę do myślenia, prawda? Dla mnie oczywiście to nie ma absolutnie żadnego znaczenia, ale Wy pewnego pięknego dnia, możecie przeżyć duży szok, a my ubaw będziemy mieli po pachy. Z was oczywiście, bo to że ktoś jest np. gejem, to dla nas jest całkowicie naturalne i tu absolutnie nie ma się z czego śmiać.

Jeżeli kogoś uraziłem, to przepraszam ale takie jest moje zdanie i od dzieciństwa ani razu go nie zmieniłem, bo zostałem wychowany w duchu tolerancji i akceptacji. Jeśli natomiast chodzi o politykę, to to jest też dla mnie dziś dużym wyznacznikiem klasy polityka. Jeżeli któryś z nich z tego właśnie powodu szydzi i drwi z Ruchu Palikota, to kiepski z niego polityk i niestety w ostatnich dniach wielu z nich z tego powodu pokazało swoją małość i marność.

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

226

Gej to gej nie ważne w czym chodzi  i co robi należy mu się tolerancja  współczucie że go los takim stworzył  i  nic więcej niż ma każdy inny człowiek

227 Ostatnio edytowany przez tomek1974 (2011-10-15 09:06:39)

A ja bym czyścił społeczeństwo z gejów i im podobnych jak chwasty na polu im dziadostwa mniej to lepszy plon czyli zdrowszy naród.Nie jestem tolerancyjny i nigdy nie będę i nikt mnie nie przekona że homo to zdrowy człowiek dla mnie jest chorym psychicznie a to powinno się leczyć a nie robić z niego ofiarę bo wiem z doświadczenia że jak będziesz się litował gówna to gówno cie osra.I nie obchodzi mnie że kogoś obraziłem jak chce to możemy podyskutować.

228 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2011-10-15 09:31:39)

Homoseksualiści wcale nie chcą współczucia, oni chcą normalności. Walczą z homofobią i dyskryminacją, i tu ich popieram. Mają oni dość życia w ukryciu, bo tylko takie życie pozwala im normalnie funkcjonować w społeczeństwie obsianym takimi ludźmi jak Jan czy Tomek.
Tomku, jak ktoś będzie chciał zrobić Cię w ch..., to nie ma znaczenia czy będzie to homo czy hetero i czy będziesz się nad nim litował czy nie. Jak ktoś jest świnią, mendą czy skur... to nie ma na to rady. Tacy są wszędzie i z własnego doświadczenia wiem, że jest ich coraz więcej.

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

229

Priorytety zmieniają się wraz z wiekiem. Najpierw było czym - nie było w co. Później jest w co - nie ma czym. Seks w życiu człowieka z czasem ulega stagnacji. Bo o seksie tu mówimy. Co mnie obchodzi kto z kim kładzie się pod kołdrę, dodam swoją kołdrę, nie moją. Co mnie obchodzi co kto w co wkłada. Mnie to zupełnie zwisa. To się naukowo tolerancją nazywa. Od zawsze w takim razie byłem tolerancyjny, nawet o tym nie wiedząc. Niech każdy pilnuje swojej dupy, są ważniejsze sprawy. Jak już wstanie, z kim by nie spał, niech robi to co ma do zrobienia, i niech to robi dobrze. Amen.

230

Tomku pamiętaj że niewolnictwo w Ameryce było legalne....... więc twoim tokiem myślenia na stos z homo ???

231

Nie rozumiem Piotra i i podobnych jemu z naszego forum. Nie tak dawno czytałem na naszym forum ze księża maja panienki na boku, albo na dziwki jeżdżą a teraz piszecie że sa gejami. Wytłumaczenie jest proste, nie potraficie pojąć że zdrowy mężczyzna wyrzeka się seksu i szukacie wytłumaczenia. Dlatego pisze jeszcze raz Janie odpuszczamy bo im nie przetłumaczy się niektórych rzeczy

Rolnik z powołania:-)

232

Pajej, jestem podobny do Piotra, czego nie rozumiesz ? Pytaj, zawsze Ci odpowiem. Ja nie odpuszczam.

233

Nie rozumiem dlaczego nie możesz pojąc że zdrowi mężczyźni wyrzekają się seksu i imię większych ideałów

Rolnik z powołania:-)

234

Papej a ty piep.... jak byś też wyrzekł się  seksu......

Odnośnie księży gejów.  Niech sobie będą gejami. Tylko czemu w tej elitarnej grupie społecznej jest tylu pedofili ?

Regularnie pije piję wódkę z gościem który był kiedyś kobietą .... a dziś równy z niego facet, pomoże, jak trzeba pier**l
Prowadzi gospodarstwo. MA sprzęt o którym możemy tylko pomarzyć, ciągniki z najwyższej półki po 200 KM    wszystko nowe, kombajn Medion też nowy. I co ?  Pedały nie nadają się do rządzenia? Czyli on teoretycznie nie nadaje się do prowadzenia gospodarstwa
Co wy od nich chcecie?!

235

Krzysiek kto taki może go znam? Mieszkamy niedaleko od siebie.

236 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2011-10-15 20:06:15)

nie będę mówił..... niech zostanie tak jak jest kto ma wiedzieć ten wie.....

237

jan070770 napisał/a:

rzeczy należy nazywać po imieniu kto lansuje homosiów i facetów z obciętymi jajami , któremu  wydaje się ,że jest kobietą jest debilem.

powierzanie tobie takich  informacji to chyba zły pomysł......
O ile dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedź

238

A ja bym czyścił społeczeństwo z gejów i im podobnych jak chwasty na polu im dziadostwa mniej to lepszy plon

Po tych słowach mogę ci tylko życzyć sto lat "w społeczeństwie gejów i innych kolorowych"

Już taki jeden był co czyści na imię miał adolf.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

239

Panie Piotrzek cenię pana za fachowość i na tym poprzestanę  tematu  wyborów bo widzę że mimo głoszonych haseł o tolerancji prawda jest jedna i to tylko którą pan głosi.pozdrawiam.

Leszek   dla kolegów'

240

Przecież mogą sobie żyć spokojnie tylko bez żadnych głuich ustaw i praw np;adopcja dzieci .A to że młodzi mężczyżni wyrzekkają się seksu w imię większych ideałów to wtakie bajki nie uwierzę .KOmin dymi a tu lala fajna i co powie sobie taki nie dzięki rozchodzę i tu pada podejrzenie że gey.Jak nie kijem to go pałą.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile