Odp: Dodatkowe fora
Zgadzam się z kolegami.
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Dodatkowe fora
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zgadzam się z kolegami.
Nie jestem przeciw tylko nie wiem czy nie szkoda czasu szeryfa, ale ja nie znam się.
Pajej czasami warto poświęcic odrobinę czasu dla ogółu, co prawda nie zawsze jest to docenione ale czasem trzeba zaryzykowac.
Mam nadzieje ze reklamy będą i też parę grosików wpadnie, Znajomy ma jakie forum o kompach i podobno oprócz satysfakcji ma na piwo. więc jak my nie docenimy szefa to może inni to zrobią
Ja mogę nawet za to forum płacic, oczywiście w granicach rozsądku bo jest tego warte.
Gdyby każdy z aktywnych użytkowników zapłacił 5 zl miesięcznie była by to jakaś sumka tylko szeryfie nie zmieniaj serwera bo ten jest fajny
Jedno forum+galeria już było na które była robiona ściepa. Nie mówię że to źle bo akurat zmieniali serwery i wszystko mogło działać szybciej ale później było wypominanie np:
- dlaczego dostałem bana, zapłaciłem i mnie banujecie,
- ale ja chcę taką kategorię, zapłaciłem to chcę,
- zobaczcie jak się mądrzy, nie zapłacił a najwięcej ma do powiedzenia
itp, itd ....
Nie posiadamy galerii tylko forum które bardzo dobrze prosperuje - jest na temat, ludzie chętni do pomocy, każdy się na czymś zna a ten co się nie zna to po kilku miesiącach może być fachowcem od informacji zawartych w tematach - nie psujmy tego.
Nie wiem czy Piotr wnosi jakieś opłaty za utrzymanie stronki ale jeśli tak to raczej powinno się iść w stronę kilku reklam za które mógłby pokrywać koszty.
SZERYF mamy na myśli do naszego forum dopisać dodatkowy dział
Np: "NASZE UPRAWY "
I tam pozakładasz odpowiednie wątki na dane uprawy Pszenica, Jęczmień, buraki itd...
PS.
Myślę, że wszyscy się ze mną zgodzą była by to najodpowiedniejsza forma i co najważniejsze na naszym forum
tak jak pisze Pietia było by ok.
zróbmy konta VIP :stu:
Mam nadzieje ze reklamy będą i też parę grosików wpadnie, Znajomy ma jakie forum o kompach i podobno oprócz satysfakcji ma na piwo. więc jak my nie docenimy szefa to może inni to zrobią
Niestety za reklamy kasę zawija właściciel serwera :uuuu:
To może pomyślmy o własnym serwerze i będzie nas stac na własne zloty.
Jestem tego samego zdania co Pietia i Zorak. Zostańmy w swoim gronie....
Założenie fora (nie pod fora tutaj jak proponuje Piotr) spowodowało by tylko chaos. Trzeba by było sprawdzać obydwie strony żeby być na bieżąco bo a to tu coś się dopowie a to tam i się robi taki offtopic a często są tam ciekawe informacje no i nowi użytkownicy mając awarie pytają tam i tworzy się nowe forum. W końcu zrobi się drugie agrofoto. A takiego bałaganu jak tam nie chcemy.
widze że juz są działy o zbożach itp .. wiec można spróbowac co i jak ... trzeba poszukac co jest jeszcze na te tematy i poprzenosic
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Dodatkowe fora
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo