Temat: lemiesze do pluga unia grudziadz
Do tura, ibisa, 60zl Profilowane nie płaskie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » lemiesze do pluga unia grudziadz
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do tura, ibisa, 60zl Profilowane nie płaskie.
nie chcę reklamowac ale jest firma o nazwie unirol robia prawie wszystkie lmiesze i w dosc roządnych cenach i niewiele gorsze od tych firmowych za 100 za sztykę
a przy wiekrzych zakupach to przywożą albo wysyłaja na swój koszt
podam przykład otuż kupiłem do agronoam lemiesze oryginalne za75 samoostrzące z mocowaniem na dłuto wizualnie bardzoładne wyfrezowane i kupłem unuroskie za 25 zł za sztykę brzytkie jak noc eksperymen polegaał na tym ze obie firmy zamonowałem na jednym i tym samym pługu jedne na prawo drugie na lewo czyli tyle samo orały w takich samych warunkach i moim zdaniem tansz tym razem znaczy lepsze zaorałem jednym kompletem jakieś 80ah
artueekk ile ty masz tych h........... na taki areał powinienieś miec cos lepszego niż 303
Kolego te lemiesze to nowe i oryginały?
nowe jedne były oryginały przynajmniej tak twierdzi spzedawca a jedne to z unirolu oczywiscie nowe
a co do lepszego sprzetu to nie z tej ziemi 5i6 klasa z niewielką iloscią kamieni nic tylko kopalnie piachu otwierac i żwirku
Tak zawsze mówiłem - że fabryki nikt nie poprawi , mowa tu o wszelkich częściach kvernelanda czy innych markowych i tu uwaga jeśli będziecie kupowali używany sprzęt spójrzcie na jakość elementów roboczych , wszelkie nowe elementy to podróby nie wiele warte .
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » lemiesze do pluga unia grudziadz
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo