Temat: 516B pytanie
Witam, czy to maszyna któregoś z szanownych kolegów? Wygląda jak nowa
http://www.youtube.com/watch?v=sEVb1e-SmZo
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » 516B pytanie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, czy to maszyna któregoś z szanownych kolegów? Wygląda jak nowa
http://www.youtube.com/watch?v=sEVb1e-SmZo
To jest nasz kombajn, nowy to on nie jest
A morze ten filmik jest z przed paru ładnych latek:) jak był z pod igły. Maszyna lustro w takim stanie to jeszcze posłuży długie lata. I plusik za zadbany sprzęt nie każdego tak dba.
No fakt tamten film jest stary bo z 2010, a tu jest z tego roku http://www.youtube.com/watch?v=lfed0g5S … mp;list=UL
516 to stodoły ale ten jest piękny no i pola tez fajne nie takie kawałeczki jak u mnie
Andrew malowałes go super się prezentuje.
Jak go kupiliśmy 3 lata temu to został wyremontowany i pomalowany zajęło nam to dużo czasu. Staraliśmy się zrobić go na oryginał, jak wyszło to widać w filmach.
516 to stodoły ale ten jest piękny no i pola tez fajne nie takie kawałeczki jak u mnie
Te kombajny nie są takie duże, na początku może sprawia takie wrażenie, ale idzie się przyzwyczaić. Pola na filmikach maksymalnie mają 3 ha, więc można uznać za małe.
Andrew + za wykonanie powiedz mi przybliżony koszt takiego remontu i co wymienialiście, jeśli to nie tajemnica.
PS
Ja z 517 też jestem zadowolony po pierwszym sezonie mimo kilku usterek (pęknięta kosa, pęknięte koło napędy podsiewacza mój błąd nie zauważyłem, że było pospawane i pęknięta oś napędu hedera okazało się, że była już pęknięta ponad połowa grubości oski i pasek od wentylatora to wszystko jak na pierwszy sezon) jestem zadowolony jak na pierwszy rok jak przesiadłem się, na 512 aby małe kawałki pokosić trudno się odnaleźć
Jezus Chytrus jak Ty szybko młócisz!
Fenolku on tak połyka hektary ze hej mi jeszcze brak wprawy ale myslę że w przyszłym sezonie bedzie juz lepiej
Dzięki za plusy.
Andrew, ja bym twoją maszynę wstawił do galerii i kazał sobie płacić za oglądanie.
Hehe dobre tylko bardzo wątpię by ktoś chciał za to płacić.
JA miałem taką samą maszynę, tylko ją sprzedałem:( A teraz jednak żałuję:(
Człowieku, najpierw byle by sprzedać bo nie dojdzie niby do ładu a teraz nie zadowolony....
Maniek błogosławiony niech będzie dzień w którym pozbyłeś się tego trupa, ale jak chcesz to po 2 zł/kg załatwię ci igłę z dwoma hederami, trzeci na części, stół do rzepaku i do tego masa zamiennych klamotów, że ciężarówką to trzeba wywieźć i to wszystko za 2 zł, no chyba, że już konkretnie przy sprzedaży coś się jeszcze wynegocjuje.
a ile to cudo wazy?
ze 12ton
12t razy 2 wychodzi 24 000 to jest strasznie drogo jak za taki kombajn
Maniek błogosławiony niech będzie dzień w którym pozbyłeś się tego trupa, ale jak chcesz to po 2 zł/kg załatwię ci igłę z dwoma hederami, trzeci na części, stół do rzepaku i do tego masa zamiennych klamotów, że ciężarówką to trzeba wywieźć i to wszystko za 2 zł, no chyba, że już konkretnie przy sprzedaży coś się jeszcze wynegocjuje.
będzie Pan zadowolony
12t razy 2 wychodzi 24 000 to jest strasznie drogo jak za taki kombajn
eeee tam, z fliperów podwójna radość.c:play:
Maniek a tak nawiasem pytając to ile wyrwałeś za kombajn?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » 516B pytanie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo