Odp: XTB Trading CUP 2011
na czym polegał problem?
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » XTB Trading CUP 2011
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na czym polegał problem?
Fenol Po silnej przecenie srebra "zatankowałem pod sam korek" długich licząc na korektę . Niestety przeliczyłem się , dodatkowo grałem bez SL co w efekcie wyczyściło mi prawie całe depo z rachunku forex. Rachunek opcyjny wyczyściło mi po zatankowaniu długich na eurodolarze . Opcje na cztery dni , po rozliczeniu zostało mi 100 EUR na koncie . U Admirałów też już jestem że tak powiem po, ale w tego typu konkursach trzeba być prawdziwym specem i grać dużym volumenem i przy dużym szczęściu można osiągnąć doskonały wynik , co widać w rankingach.
PS dobrze że to tylko wirtualna kasa
Mój nick w grze to malcolm75
Wczoraj dobiegła końca czwarta runda konkursu u Admirałów . Zająłem 24 miejsce na 1831 startujących , jestem wniebowzięty
No to gratulacje Dragon, jesteś w ścisłej czołówce.:brawo:
Super Draqon 22 chociaż nie wiem o co chodzi do końca
Dzięki Jamir . W czołówce mógłbym być wyżej, ale straciłem 6000 USD w połowie konkursu . Przeliczając wynik na złocisze to wychodzi na to że gdybym grał prawdziwymi pieniędzmi to zarobiłbym prawie 40 000 PLN w dwa tygodnie , nawet Tusk tyle nie zarabia . Czas zapuścić pejsy i założyć rachunek REAL
Piątego grudnia rusza runda finałowa u Admirałów. Start o 13:00 naszego czasu
Dragon na pewno będę Ci kibicował w tym finale.
Scorpion japę rozdziawil jakby nie wierzyl że oprócz dojenia krow są jeszcze inne zajęcia na tym swiecie , ale mniejsza o większość, już kiedys o tym wspominałem , Jamir będę się starał , dzięki.
Oj nie o to nie o to po prostu te pejsy coś z moją sygnaturką mi się skojarzyły
no no bo przecież wiadomo jak wszyscy lubią pejsy
no no bo przecież wiadomo jak wszyscy lubią pejsy
Zwłaszcza kibole
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » XTB Trading CUP 2011
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo