Odp: Pług
Mam jeszcze taki czeski na oku w tym tygodniu moz euda mi sie pojeździc i pooglądac to dam znać
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 … 83 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam jeszcze taki czeski na oku w tym tygodniu moz euda mi sie pojeździc i pooglądac to dam znać
Czy ktoś może wie co to za firma
Wojtas ma to kosztować 4100 zł. jedna odkładnia ma małą dziurkę a tak twierdzi zapinać i jechać w pole to chodziło to z zetorem 8145 ciągnął to z czech mi to wyglada na czeskiego wywrotka ale widzę że brakuje mu regulacji bocznej jesienią wolał za niego z tego co pamietam 5700 zł.
To jest rabewerk
stawiał bym prędzej na LEmkena ... jaka cena tego ?? bo widze odkładnie dziurawe
Panowie co to jest za pług http://sieradzak.pl/towar,towid,84555 i czy warto sobie nim głowę zawracac.
Nikt nie zna tego pługa czy po prostu nie ma co sobie D... zawracac nim.
Zadzwoń do gościa i wszystko Ci powie bo tam jakieś naklejki są i kojarzą mi się z produktami czeskimi.
Mareczku rozmawiałem z nim on go przywiózł z czech i to wszystko co wie o nim a wczoraj wstawił go na allegro jeden problem brak zabezpieczeń i regulacki szerokości orki
Marku mam blisko do gościa więc nie muszę dzwonic ale nim pojadę chcialem zasięgnąc porady kolegów ale widzę że nie warto się trudzic i na razie lepiej zostac przy Grudziądzu ale jak by ktoś chciał to mogę podjechac i zerknąc.
Ale był z przodu spawany są dodatkowe blachy jeszcze nie zardzewiały.
Jak szukasz pługa to zobacz co za 2000 w krzakach stoi
http://stroje.bazos.cz/inzerat/13125780/pluh-PHX-5.php
No niezły ten PHX ale na razie to się rozglądam bo muszę kupic jakiś traktor w normalnym rozstawie kół żeby mi w redliny wjechał bo żonie się kartofli zachciało i koniec ale jak już coś kupię to za pługiem będę patrzył bo chyba już czas na coś lepszego.
Marek jak przytachać taki sprzęt z Czech?
normalnie, należy użyć auta z lawetą , albo autolawete, co tam kto ma , sprawdzić adres, nawigacje i wczesnie rano wyjechać tak zeby do domu wrócić przed ciemnością , pojechać kupić wrócić:) prawie tak samo jak od polaka, tylko pepiki mają dziwny język, ) ale da się dogadać, trzeba tylko na ichnią policje uważać , bo są upierdliwi i pokute za byle co piszą,:))
normalnie, należy użyć auta z lawetą
No to nie całkiem tak normalnie, auto plus laweta plus pług to na pewno więcej niż 3 ,5 tony , a zatem prawko C +E i do tego trzeba wykupić viatole
prawko B+E wystarczy, a czy viatola trzeba to zależy gdzie się mieszka, ) generalnie trzeba:)) , lawetę jak największą, o dmc takim jakie tylko holownik może, bez kat.E, czyli z samym B można prowadzić zestaw do 4250 dmc
Blisko ma ,ciągnikiem przyprowadzi.
http://213.25.68.37/tc/Default.aspx?lan … eSupport=1
zależy który to Konin:))
Marek jak przytachać taki sprzęt z Czech?
Kumpel takie rzeczy na lawecie przywozi, ma Mitsubishi Pajero i lawetkę na którą normalnie wchodzi 2 auta osobowe dowolnej marki. Prawko też ma takie jak trzeba to jedzie i przywozi. Czech zawsze gdzieś w krzakach ma ST 180N z nakladaczem i ładnie położy, a u nas zawsze czymś się poradzi zdjąć. Ot i cała filozofia.
Mam pytanie. Czy atlas z elementami roboczymi Fortschritta też będzie tak ciężko szedł i redlił jak atlas? mam coś takiego do kupienia.
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 … 83 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo