Odp: Prawo jazdy wyższych kategorii
C+E w sierpniu 2006
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Prawo jazdy wyższych kategorii
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
C+E w sierpniu 2006
C robiłem w wrześniu, przewóz rzeczy w październiku 2008
I tu leży pies pogrzebany....
po 10.09.2009 zmieniły się przepisy i za kurs który w sierpniu 2009 zapłaciłem 700 zł trzeba było zapłacić ok. 6000-7000 zł...a na przewóz osób 12000. Ale nie było chętnych i ceny kursów zaczęły spadać, ostatnie ceny jakie śledziłem, to ok. 3000 zł... a osób 6000 dlatego byłem zdziwiony tym tysiącem...
goldenarts Ale ja pytałem w ośrodku szkolenia kierowców i takie ceny mi podali. kurs podstawowy przyspieszony 1000zł
No to straszna taniocha nic tylko robić kurs idobrze się do egzaminów przygotować i oczywiście życzę zdania za pierwszym razem .Za tysiaka to się chyba kat.B nie obskoczy.Powodzenia .
marek nie rozumiemy sie kurs na kat C kosztuje 2000zł a kurs na przewóz rzeczy 1000 razem 3000
Nie chciałem zakładać nowe tematu więc tutaj napiszę że za 1 podejściem zdałem prawo jazdy na kategorie B.
Mi też tak sie udało. Ale to było 15 lat temu .....
Gratulacje ja zdałem w sierpniu za 2 razem za 1 nie popatrzyłem się na boki przed startem
ja wczoraj kurs kombajnisty też za pierwszym hahaha i Gratulacje teraz szerokiej drogi i gumowych drzew :d
ja wczoraj kurs kombajnisty też za pierwszym hahaha i Gratulacje teraz szerokiej drogi i gumowych drzew :d
Dzięki a powiesz ile płaciłeś bo w tym roku też chce się zapisać?
500zł .. mogło by byc to tańsze ... bo tłumacza żeczy które wiesz doskonale jak miałeś stycznosc z kombajnem ale wiecie jak to jest płac bo biurokracja musi istniec
kurcze pięć stów a ja miałem w szkole z frajer
wojtas - gdzie robią takie kursy ????
Ja miałem w szkole ale ale chyba w ODR robi takie coś . Ja to muszę na opryskiwacz zrobić kurs.
Nie wiesz może jak to jest, jak się ma kurs na opryski, a pożycza się maszynę (opryskiwacz), to kto ma prowadzić rejestr - użytkownik/właściciel ziemi, czy właściciel opryskiwacza?
Rejestr prowadzi właściciel gospodarstwa ewentualnie dzierżawca. innymi słowy twoja pszenica ty prowadzisz rejestr
Nie do końca
Jeżeli wykonujesz komuś oprysk usługowo to właściciel uprawy wpisuje kto mu wykonał zabieg i wykonujący tez to musi umieścić w swoich rejestrach....
Tak rudemenes jak robisz komuś usługę ale on napisał jak pożyczasz opryskiwacz to wpisuje ten co wypożyczył sprzęt.
Wielkie dzięki...
U nas Agencja od zeszłego roku ostro się wzięła za kontrole, posypały się kary, to w tym roku dużo chętnych na ten kurs... sam jeździłem do tej pory bez papierka, ale przy tej cenie nie warto ryzykować...
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Prawo jazdy wyższych kategorii
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo