Temat: Namiary na handlarzy ciągników
Witam jak macie jakieś namiary to się podzielcie mogą być z całej polski dopiszcie też jeśli macie takie informacje czy sprzedają też na raty czy tylko za gotówkę. Za każdy namiar daje plusa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Namiary na handlarzy ciągników
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam jak macie jakieś namiary to się podzielcie mogą być z całej polski dopiszcie też jeśli macie takie informacje czy sprzedają też na raty czy tylko za gotówkę. Za każdy namiar daje plusa
Bartołdy i okolice ale głównie zetory a teraz nie wiem co mają . No i oczywiście ta gangrena Wieczorek
Śmielin koło Sadek jego żona sprowadza używane maszyny a on ma dealera Claasa. Potem Nakło jeden duży handlarz,koło mnie jest parę mniejszych . Jak jakieś szczegółowe namiary to proszę pisać.
mnie by właśnie interesowały zetory tak powiedzmy od 7011 do 8111
macie po plusie za fatygę.Czekam na dalsze propozycje.
a 7711 turbo i do ile
jak Sebastian mówi Kołakowski w Bartołdach. Zawsze pełno zetorów miał. Eszcze firma Mandzij - tam też tych zetorów od groma stało, to link do strony:
http://www.mandzij.pl/pl/component/hell … y=specjaln
to jest koło Radomska. zaraz blisko jest handlarz w Gomunicach też ale nie pamiętam ani strony ni nic.
Ten co podał Pawel21990 jest dosyć blisko mnie jutro będę do niego dzwonił.
Jamno koło Łowicza jest ich tam trzech , i pod Brzezinami bodajże Przecław też paru tam handluje.
Czekam na dalsze propozycję ale przypomniało mi się o Orchowie jutro do niego zadzwonię może jeszcze istnieje
On parę ładnych lat się ogłasza, kiedyś jak patrzyłem to cały plac zawalony tymi zetorami miał. Coś tam się może trafi w możliwym stanie i cenie
Jamno i Przecław to moje okolice
numery tel. Przecław
883932629
509391555
607047139
Jamno
883760108
Kiedyś jeszcze w Kalskiej Woli handlował ale skończył chyba z traktorami
664216265
Gomunice (ma na pewno kilka sztuk)
606555805
Mieszkasz koło Sieradza to Łask -orchów 172 tel 48 43 675 86 31 fax 48436759806 aron@aron. pl... www.aron.polagro.ru/pl. Daje ogłoszenie w radomskim wydaniu ANONSE
Kalska Wola zmieniła branżę teraz handlują ładowarkami teleskopowymi.
Ale Łask to bardziej siedzi w kombajnach a nie w traktorach, byłem z kumplem u nich po prase to był tylko jeden zetor
Dzięki macie + ale dalsze propozycję mile widziane
W Orchowie byłem ostatnio 12 lat temu kupowałem u niego zbiornik na mleko to ciągników ze 20 tam stało. Ale teraz nie wiem co on tam ma jutro zadzwonię to się dowiem.
http://otomoto.pl/heder-do-zielonek-zyt … 47813.html zadzwoń i pytaj jak to wygląda.
W Łasku ARON teraz ma wszystko: kombajny, prasy, sieczkarnie, traktory, części, dosłownie wszystko i latem jak czasem zaglądnąłem do nich to nawet ceny mają w miarę do stanu maszyny.
Krzychu a co konkretnie szukasz może pomogę.
Szukam jakiegoś zetora tak od 7011 do 8111 dzisiaj do Orchowa zadzwonię to się zapytam może ma jakieś w ofercie.
Jeden w okolicach Brzezin ma na sprzedanie 8011 ale nie wiem w jakim stanie na pewno się z nim dogadasz
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Namiary na handlarzy ciągników
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo