Temat: Namiary na handlarzy ciągników

Witam jak macie jakieś namiary to się podzielcie mogą być z całej polski dopiszcie też jeśli macie takie informacje czy sprzedają też na raty czy tylko za gotówkę. Za każdy namiar daje plusa smile

2

Odp: Namiary na handlarzy ciągników

Bartołdy  i okolice ale  głównie  zetory a  teraz  nie wiem  co  mają . No i oczywiście    ta  gangrena  Wieczorek tongue

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

3

Śmielin koło Sadek jego żona sprowadza używane maszyny a on ma dealera Claasa. Potem Nakło jeden duży handlarz,koło mnie jest parę mniejszych . Jak jakieś szczegółowe namiary to proszę pisać.

4

mnie by właśnie interesowały zetory tak powiedzmy od 7011 do 8111
macie po plusie za fatygę.Czekam na dalsze propozycje.

5

a 7711 turbo i do ile

6 Ostatnio edytowany przez Pawel21990 (2012-02-02 20:26:51)

jak Sebastian mówi Kołakowski w Bartołdach. Zawsze pełno zetorów miał. Eszcze firma Mandzij - tam też tych zetorów od groma stało, to link do strony:

http://www.mandzij.pl/pl/component/hell … y=specjaln

to jest koło Radomska. zaraz blisko jest handlarz w Gomunicach też ale nie pamiętam ani strony ni nic.

7

Ten co podał Pawel21990 jest dosyć blisko mnie jutro będę do niego dzwonił.

8

Jamno koło Łowicza jest ich tam trzech , i pod Brzezinami bodajże Przecław też paru tam handluje.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

9

Czekam na dalsze propozycję ale przypomniało mi się o Orchowie jutro do niego zadzwonię może jeszcze istnieje wink

10

On parę ładnych lat się ogłasza, kiedyś jak patrzyłem to cały plac zawalony tymi zetorami miał. Coś tam się może trafi w możliwym stanie i cenie smile

11 Ostatnio edytowany przez lukasz565 (2012-02-03 13:46:08)

Jamno i Przecław to moje okolice
numery tel. Przecław
883932629
509391555
607047139
Jamno
883760108
Kiedyś jeszcze w Kalskiej Woli handlował ale skończył chyba z traktorami
664216265
Gomunice (ma na pewno kilka sztuk)
606555805

12

Mieszkasz koło Sieradza to Łask -orchów 172 tel 48 43 675 86 31 fax 48436759806    aron@aron. pl...    www.aron.polagro.ru/pl. Daje ogłoszenie w radomskim wydaniu ANONSE

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

13

Kalska Wola zmieniła branżę teraz handlują ładowarkami teleskopowymi.

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

14

Ale Łask to bardziej siedzi w kombajnach a nie w traktorach, byłem z kumplem u nich po prase to był tylko jeden zetor

15

Dzięki macie + ale dalsze propozycję mile widziane smile

16

W Orchowie byłem ostatnio 12 lat temu kupowałem u niego zbiornik na mleko to ciągników ze 20 tam stało. Ale teraz nie wiem co on tam ma jutro zadzwonię to się dowiem.

17

http://otomoto.pl/heder-do-zielonek-zyt … 47813.html zadzwoń i pytaj jak to wygląda.

18 Ostatnio edytowany przez jamir12 (2012-02-02 22:01:43)

W Łasku ARON teraz ma wszystko: kombajny, prasy, sieczkarnie, traktory, części, dosłownie wszystko i latem jak czasem zaglądnąłem do nich to nawet ceny mają w miarę do stanu maszyny.

Krzychu a co konkretnie szukasz może pomogę.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

19

Szukam jakiegoś zetora tak od 7011 do 8111 dzisiaj do Orchowa zadzwonię to się zapytam może ma jakieś w ofercie.

20 Ostatnio edytowany przez lukasz565 (2013-01-25 18:29:57)

Jeden w okolicach Brzezin ma na sprzedanie 8011 ale nie wiem w jakim stanie na pewno się z nim dogadasz