381

Odp: Dyskusje czasowe.

Tylko  jaka  jest stopa  życiowa w Szwecji i Niemczech  to my mozemy  jeszcze sobie popracowac około  30 -40 lat na taki standard życia  i opieki  zdrowotnej   a i żywotność jest  dłuższa okolo 15 -20 lat  to o czym  możemy rozmawiać!  Zeby tak to w polsce jak chce  Tusk  było  to trzeba  uzdrowić  służbę zdrowia  poprawić byt  narodu  dać pracę młodzieży.  A NIE OSZUKIWAĆ że Polska jest zieloną wyspą - chyba dla PO -i PSL  i ich  popleczników

382

Słyszałem wypowiedzi możnych tej europy i coś sobie ubzdurali że jak jeden kraj wyleci zUE to dopiero się zacznie DOMINO i wszystko może się posypać i dlatego by ropa zdrożała dosyć sporo i trzeba im pomóc

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

383

Taaaa ale pamiętaj że jak się ma pasożyta czy nowotwór to się go wycina!!! a nie czeka aż wyniszczy cały organizm
A czym ze jest grecja?

384

Z palca takich fenomenalnych pomysłów sobie nie wyssałem.Mi by tak pasowało po 1zł 20gr.Jestem ciekaw co będzie jak już wszystkie kraje wstąpią do UE na Białorusi kończac .A pare krajów które mają lewe ręce do roboty mają.

385

Dziś odbył się pogrzeb Wisławy Szymborskiej. Świecki pogrzeb. W necie cisza. Widać kto w tym kraju rządzi. Jak mogła w ojczyźnie jp2 taki numer zrobić ? Pokazała czarnym faka, niech Jej ziemia lekką będzie.

386

1.20 gr za1 l ON - To chyba jak PUTIN zostanie przewodniczącym UE - a tak poważnie to tych wrzodów  w UE jest więcej  i to nie wroży nic dobrego dla nas rolników - gdyż do roku 2013  ma być ustalana nowa wspólna polityka  rolna im wiecej zawirowan tym  gorzej dla budżetu rolnego UE

387

sławek 42 napisał/a:

Dziś odbył się pogrzeb Wisławy Szymborskiej. Świecki pogrzeb. W necie cisza. Widać kto w tym kraju rządzi. Jak mogła w ojczyźnie jp2 taki numer zrobić ? Pokazała czarnym faka, niech Jej ziemia lekką będzie.

I absolutnie żaden przedstawiciel tzw. Kościoła nie wkręcił się na ten pogrzeb, tak jak to mieli w zwyczaju u innych wielkich świeckich?

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

388

chociaz jedna pokazała że ma w dupie duchownych

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

389

Nie Ona jedna takich ludzi jest coraz więcej ,u Religi też czarnych nie było .

390

Nie tylko duchownych ale przywudców krajów których wolała na fajkę.Brała wszystko na luziku.

391

http://michael155j8.wrzuta.pl/audio/0W2 … s_love_you

392

Szkoda;  piękny głos

393

Nie wiem czy ktoś zauważył albo przez moją nieobecnośc coś mnie minęło ale mamy nowego MODA  Gratulacje Marku i wielkiej cierpliwości bo się przyda.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

394

Zauważyłem.

395

Też zauważyłem'-jak Tusk umizguje  się do kobiet  w sprawie wieku emerytalnego ale w PO  widać lubi jak mu przyklaskują

396

traktor napisał/a:

Też zauważyłem'-jak Tusk umizguje  się do kobiet  w sprawie wieku emerytalnego ale w PO  widać lubi jak mu przyklaskują

a kto nie lubi smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

397

Za to  podskoków i tupania w wykonaniu mlodzieży - nie cierpi

398

"Nasz" rozgarnięty i szybki jak błyskawica prezes Pawlak ma najlepszą propozycję dla matek polek .Więcej dzieci - wiek emerytalny w dół .To się nazywa państwo dbające o rodzinę .Z drugiej strony zabierając powoli wszystkie ulgi i zniżki.To jest pomyślunek .Ale psl trzęsie majteczkami Palikot pomoże i zafundują nam 67 na stare lata .Przez te dwa lata pracy więcej nie będziemy musieli udawać życia na emeryturze .Słuchając tych bredni nie dobrze mi się robi.Już zusowskie darmozjady zaczeły przejadać pieniądze zgromadzone z drugiego filaru ciekawe na ile im starczy .No ale następne rządy mogą podnieść wiek do równego rachunku iwtedy będzie się żyło dostatnio wszyśtkim

399

Mam tylko  nadzieję że tak łatwo im to nie przejdzie :satan:

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

400

Jak pisałem  na którejś stronie  problem nie jest  w tym co Tusk chce ale  w tym  co może  -a może wielkie gówno   jedynym suwerenem jest  naród  i jego głos - zobaczymy co  uczyni i jak się liczy  ze zdaniem obywateli