Odp: turbo doladowanie
województwo opolskie mamy z Robertem do siebie blisko:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Silniki » turbo doladowanie
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
województwo opolskie mamy z Robertem do siebie blisko:)
Nie no moc jest :walka: ! +
czeso303 to ile więcej ci popowała jak zatkałeś jedną komore wlotową
do 0,9 bara
czesu 303 ty tą pierwszą od kolektora sącego
czesu a jak szedł w polu
szedł bardzo fajnie, tylko ze turbina biła dopiero od 1400 obrotów, a w transporcie 2 przyczepy 8011 i na nich ponad 20 ton wytłoków to szedł jak przecinak
jak sam oglądam ten filmik to dosłownie ze śmiechu leje ,ztą końcówką filmiku to niechcąco
to jest ciekawe http://www.youtube.com/watch?v=RO4q8CRjPeA
czesu. po zaślepieniu pierwszej komory wlotowej spalin od strony zbiornika osągłem maksymalnie 0.3,5bara , osiągnąłem to podczas jazdy na pusto na pełnych obrotach silnika , zaczyna pompować jak mówiłeś od 1400 obrotów
na pusto się nie sprawdza daj mu line i drzewo i tak żeby miał co ciągnąc, z drugiej strony nie podoba mi się twoja przejściówka ona wyhamowuje pęd spalin musisz mieć tak jak ja miałem lub plum zwężająca. A sprężarkę odczepiłeś i jaką masz średnice rury z turbiny na kolektor.
Szukam schemat smarowania silnika 6VD od E281.
Nie Wiem, gdzie najlepiej połączyć smarowanie dla turbo.:nie_wiem:
Masz Na Filtrze Dwie MoŻliwoŚci I Jedna KoŁo KoŁa Pasowego Od Strony Filtra Oleju To Razem Trzy
Mam inny filter niż silnik 4VD.
Mam tego:
mam od sieczkarni 281e ale podaj gg lub emeil
Dzieki,moj email jest:
pavelmaj@email.cz
ale druga sruba ta z otworem to po czujniku tam morzesz podłoczyć nypel 20 pasuje
kolega od szustki którą wstawialiśmy mu kazał zobaczyć pod pompą wtryskową wżucić fotke kazał
Poulm, masz wyjścia na chłodnicę oleju, typowa podstawa z filtrami od 6VD. Jest parę możliwości. Załóż chłodnicę, zmostkuj wyjścia, lub wyjmij sprężynę z kulką (od wyjścia na chłodnice) i wyjścia zaślep.
poulm. poszło trzy fotki ci wysłałem
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Silniki » turbo doladowanie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo