Odp: Pług
Krzysiek dla mnie aku (jak jeszcze żyje). Jak byś mógł go przechwycić to będę wdzięczny.
Do ciebie mam skromny rzut beretem. Daj znać jak coś będziesz miał.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 83 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Krzysiek dla mnie aku (jak jeszcze żyje). Jak byś mógł go przechwycić to będę wdzięczny.
Do ciebie mam skromny rzut beretem. Daj znać jak coś będziesz miał.
a jak sprawdzić czy zyje? :hmmm:
to stoi na złomie czyli oprócz kluczy będe miał do pomocy palnik złomiarzy
sprawdze tym czy Aku jest ok? :hmmm:
z tym już problem bo trzeba by było podłączyć ciśnienie. jak będą oby dwie to może i tak być. aż tak wiele one nie ważą.. nie wiem jak w phx było, u nie jest mocowana opaską na dwie śruby 12mm.
Jak co tu masz mój nr bo zadyszke złapiesz od biegania. 5zero7 9dwa5 jeden9cztery (tak pisane bo mam dość reklam na tel....:gun:) pisz, dzwoń czy cokolwiek...:)
wysyłaj znaki dymne:))
ok jutro tam pojadę zrobię chociaż rezerwację bo ma być dość zimno chociaż może nie będzie tak źle. dopiero się choróbska pozbyłem którą złapałem leżąc pod 303 i wykrecając pompę potem rozdzielacz przednie piasty a piździło.......
no ok. jak co na przyszły tydzień możemy się zgadać to podjadę...
kurcze nie byłem na złomie brakło czasu. Rano miałem telefon od dziadka że mu woda zamarzła w domu!!! no i rzeczywiste w domu cieplutko ale...... robiłem izolacje instalacji wodnej na strychu bo tam jest bojler, no i dałem dupy w jednym miejscu, chwila zeszła, potem trzeba było jescze kurnik przygotować na mrozy.... wiecie jak to jest
myslałem że ta zima żartuje a tu -14 i bedzie zimniej
spokojnie... jak byś mógł zerknij w poniedziałek czy coś zostało i daj znać. we wtorek puki co nie mam nic w planie więc mogę podskoczyć i wykręcić co potrzebne...
No to pojechałem dzisiaj ten niekompletny ( rama i korpusy ) pocięty a ten kompletny ma nowego właściciela.....
no nic... trzeba będzie szukać dalej...
jak dla mnie za daleko
http://moto.allegro.pl/plug-obrotowy-vo … 67037.html
trochę by trzeba było utargować...
dobre przykrywa oralem takim
Wczoraj kupiłem landsberga nawet nie wiem jak to orze ale cena dobra 4200 odkładnie , lemiesz dobre nie łatane , duży nie wiem czy dźwignę
Uploaded with ImageShack.us
Aby się dobrze sprawował Bo ja też nie wiem jak one orzą
przyjemnej orki niedługo go przetestujesz
No moje gratulacje, wygląda ambitnie. Teraz będą ćwiczenia w stylu - wspomaganie podnoszenia. No i ostrożnie na drodze, bo forsz ma dość liche wieszaki.
SZeryfie Wojtas go kiedys dla mnie oglądął chciał 5500 zl.
czesc. potrzebuje tuleje plus walek do kierownicy do pluga b-201.
najlepiej oryginal. w gre wchodzi tylko NOWE
gdzie kupowac ?
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 83 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo