641 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2012-05-11 22:00:44)

Odp: Dyskusje czasowe.

traktor ale Leppera niestety już nie ma w śród żywych.
Kaczor tu nie pomoże
Tu potrzebny jest cud !

642

Ale pamiec pozostala- na swój sposób był dobrym czlowiekiem?

643

może i tak ale  lekko mu na dekielek siadło

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

644

Panowie kto by nie rządził to i tak chłopu i robotnikowi się dużo nie zmieni .W naszym kraju rządzili już chyba wszystkie opcje polityczne i jokoś nie widać aby sie coś zmieniało wręcz przeciwnie coraz bardziej jest dokręcana śruba temu najbiedniejszemu bo z niego najłatwiej wyrwać kasę .Ale nie daj Boże aby PIS doszedł do władzy wtedy będzie jazda.Od kiedy mam prawo głosu nie widziałem takiej parti prawicowej która za wszelką cenę i po trupach dąrzyła by do władzy to jakiś obłęt .Są jak zauroczeni albo najarani może niech zmienią dilera bo sprzedaje im jakieś siano.Kto by nie kierował tym krajem to itak mamy do tyłu .Tylko PIS będzie toczyć wojny na wszystkich frontach świata a my będziemy zbierać tego żniwo.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

645

Ja teraz chodzę  głosować przeciw komuś a nie za . Kaczor i Donald mi nie odpowiadają . To jest zabawne jak dwa  obozy prawicowe kiedyś  jeden obóz "Solidarność " niestety tylko z  nazwy drze z sobą koty smile Lewica straciła jaja o PSL już wcale nie  gadam bo szkoda . Palikotowi nie wierze bo to krętacz najgorszy i tylko  dobrą ma gadkę  .  U nas  zawsze był cyrk ale teraz to już mi się rzygać chcę  jak to oglądam  . Czekam tylko  kiedy to wszystko dupnie , bo kiedyś dupnie , ponieważ  każdy zaczyna ledwo dychać  .   Doba mam doła  idę pić !

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

646

Wiecie co ktoś  w przeszłych wyborach  musi wygrać?- pytanie  kto?   wg - mnie  na pewno  nie PO I ZSL -  te chamy  zaslugują na negacją  społeczna?-  jest SLD - i  nowa prawica ?  może oni - wybór należy do NAS?!!

647

Jaka nowa prawica a przed wyborami będzie najnowsza prawica .Tylko w tych wszystkich prawicach nowych istarych te same mordy widać .

648

Każda partia ma swoją młodzieżówkę prawda ? Niech z nich zrobią rząd big_smile Pewnie by się działo :satan:

649

no i co?
to by było jak zmiana z Putina na Miedwiediewa i na odwrót  .........

650

No coż powoli mlodzież trzeba dopuszczać do rzadzenia bo  w nich jest nadzieja ?

651

Patrząc na dzisiejszą młodzież to ja nie mam  nadziei  raczej ogarnia  mnie przerażenie ! Wyrabiają co chcą ach ta  katolicka młodzież z "dobrych"  domów smile

652

Czego Jaś  sie nauczy to bedzie  Jan robił ? trzeba dać im szanse- bo inaczej zawsze będą rzadzic  nieudacznicy i oszuści typu PO?

653

Traktor szukasz nadziei tam gdzie inni widzą zarazę zastanów się....
Aczkolwiek Ty tą nadzieję gdzieś widzisz ....
bo ja nigdzie....

654

Ja bym chciał pojechać na konwalie do lasu, bo właśnie kwitną. Nie mam czasu. Jak będę miał czas, to one przekwitną. K...a mać !

655

ale może chociaż k...y będą

656

Moze i będa i one sie cenia  niczym  nasi posłowie? ale też nie chcą pracowac do 67 roku i pewnie  zastrajkuja i lasy beda puste ?

657

Konwalie piękna sprawa. Ale co do tej młodzieży to przecież oni już są przesiąknieńci kłamstwem i zachłannością .Po drodze kariery nie jednego swojego przyjaciela i kolegę wepchnął do rowu aby osiągnąć sukces no ioczywiście reputacja tatusia ,wuja , stryja mile widziana .Polityka to straszna kupa gówna nie do się być cnotliwym i nieskazitelnym.

658

Musiałem udać się do lekarza specjalisty (ortopeda) .Wstałem o 4 rano udałem się do przychodni w kolejkę aby się zarejestrować .O godz 4.15 byłem 15 w kolejce zdeterminowani przyszli przed 3 w nocy .Po odstoniu i straceniu pół dnia i pół nocy wreszcie zaczerpnołem fachowej porady .Żeby chorować trzeba być zdrowym .Nie zazdroszczę tym co muszą kilka razy w miesiącu udać się do jakiegoś lekarza a oni jeszcze narzekają i strajkują co rusz .Tak więc panowie życzę wszystkim dużo zdrowia.

659

No akurat [przyda się moj tato dostal przepukliny i prawdopodobnie nici z moich planów wakacyjnych, a co ciekawe mamy darmową słuzbe zdrowia a on za szczepionki na żółtaczkę musiał sam zaplacic bez szczepienia nie ma operacji wiec gdyby ktos nie miał pioeniedzy to musiałby chodzić kazda choroba

Rolnik z powołania:-)

660

Marek ma racje zeby chorować w polsce  to trzeba być zdrowym? a tak naprawdę to chora jest służba zdrowia dzieki polityce  tuska i matołów  w jego rządzie?