121

Odp: EURO a sprawa CHŁOPSKA

Jak my jesteśmy rasistami  . A chciał bym zobaczyć  wielką burdę na stadionie w  Wawie.  Jak tym wszystkim pajacom i burżujom z tych  loży  dają wycisk  :satan: A zachód mam   gdzieś tak jak on nas ma  .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

122

po euro to możemy  nasz rzad w dupe pocałowac ..  bo tak się wypną ...   więc  jeste pewnien że te podejście jest juz z góry przegrane ...  szkoda słów .... planów wiele a działań wcale każdy sie boi

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

123 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2012-06-04 22:24:17)

A niech się wypnie który   na to czekam to bym takiego  kopa zasadził że gumniaka z du...y nie mógł by wyciągnąć .
A poważnie każdy się  boi bo może mieć  problemy i samemu to co poskacze  pokrzyczy i tyle . W kupie to co innego .

124

Rząd po euro wcale się nie będzie wypinał tylko będzie się chwalił jaki to odnieśliśmy sukces w organizacji euro .Będą nagrody ,pochwały medale podziękowania itd itp.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

125

Każdy  z Was ma po trochę racji  - ale sprawa nie jest zakończona- teraz pozostal Trybunał  Stanu - jeśli i tam  zostanie  werdykt na niekorzyśc ludu  pracujacego ?  - wowczas  droga prawna  zostanie zamknieta ? - pozostaje ulica???Wojtas  nie kazdy  sie boi  tego gównianego  rzadu - tu trzeba  organizacji i sily  wszystkich zwiazkow  Znam  wielu co by już dziś strajkowalo - stara kadra S   i wielu rolników  niezrzeszonych- zaprawionych w bojach z każda wladza ale rozumia  że musza robić  zgodnie z prawem? - by zgodnie z prawem  wyprostować  ustawę  emerytalną iwiele  innych nieprawości  stworzonych przez PO- ZSL !!!!!

126

Ale żeśmy się popisali z tymi Grekami. NIe ma co .dobrze że mamy jeszcze pepików ta tam może ugramy trzy punkty ,bo z ruskimi to już nie bardzo .Chyba że w naszymi orłami coś się stanie.

127

Orłom chyba ktoś skrzydła w przerwie popodcinał... A może to jest taka ich forma strajku przeciwko zbyt małym gażom jakie dostają... Dajcie jeszcze więcej to zagramy lepiej - żałosne hmm

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

128

Piotek a ty byś lepiej zagrał ???

129

JA się wogóle dziwię że zremisowali ...

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

130

Tomala  moja babcia  ma więcej wigoru  jak nasze orły big_smile Na prawdę !

131

grałeś kiedyś ? bo jak nie to nie obrażaj swojej babci
ktoś kto nie grał ma najwięcej do powiedzenia
Ja grałem i wiem ile to kosztuje siły

132

Tomala tu chyba raczej nikt nie kwestionuje tego że piłka nożna wymaga wysiłku.
A czy siatkówka nie wymaga wysiłku(budżet na poziomie 10% tego co na piłkę nożną a jakie sukcesy),piłka ręczna wysiłek jeszcze większy jak w siatkówce,budżet też strasznie skąpy a wyniki są.
Więc w jaki sposób piłka nozna może być sportem narodowym? chyba ku pamięci Kazimierza Górskiego bo potem dłuuuugo NIC !!!(zdażały sie tylko drobne przebłyski)
Oczywiście mimo tego wszystkiego trzymam za nich kciuki !!! smile

133 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2012-06-10 10:51:50)

Tomala a żebyż wiedział grało się  i wiem że trzeba zasuwać jak samochodzik , lało się po rowie,  jajach i przez pot nic nie widziałem czasem  . Grałem głównie  jako bramkarz ale i jako obrońca ,i  napastnik  . Tak że wiem co kto ma robić  .  Teraz  nie  gramy nawet na łące no cóż brzuszki się porobiły  i chęci brak . A  moja babcia  to  torpeda mimo 80 na karku  jak  brak to  zasuwa  w ogródku tam też  potrzeba wysiłku bo czasem pomagam  . Tak że  mi tu nie zabłysnąłeś . Nasi piłkarze nie umieją  sił  rozkładać  na cały mecz  co było  widać wyprztykali się a potem  dostali po tyłku . Mimo siłowni i innych takich chyba za dużo wódy i dupeczek nasze gwiazdy mają  ? wink Przynajmniej  remis był uffff .

134

Pilka jest okrągla  i toczy sie po murawie niczym szczęscie  może z ruskimi im dopisze  zamiast  umiejętności????

135

z ruskimi to im  dopisze   ale około 3 -0   oczywiście dla ruskich ...  tylko jeszcze nie wiem czy tylko  w pierwszej połowie big_smile  a z czechami  bedą sobie spiewac nic się nie stało ...

136

Panowie Smuda ma dowołać do składu Olisabebe Może on coś ugra z Lewandowskim i Błaszczykowskim . Bo jak nie zagramy wspólnie ze wszystkich sił to cienko to widzę będziemy pakować bandzur .A płkarze grają za dużą kasę i powinni dawać z siebie wszystko ,a jak nie to rożgonić to towarzycho w pi....du .Zobaczymy czy minister MUCHA weżmie się za PZPN po euro W głowach się im trochę poprzewracało to fakt.Ale i tak im kibicuje przez to euro jako gospodarz powinniśmy pokazać że potrafimy grać w piłkę i przynajmniej wyjść z grupy .Chyba że PLatini może przyszykował nam jakąś niespodziankę- miłą.

137 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2012-06-10 23:38:06)

Tomala napisał/a:

Piotek a ty byś lepiej zagrał ???

Ja bym lepiej nie zagrał, a oni nie mają pojęcia o Fortschritt’ach, ale przecież to nie o to chodzi. Tomala, bądźmy szczerzy, za takie pieniądze jakie dostają ci piłkokopacze, to połowa z nas tu na forum, w kilka lat sama by się tak wytrenowała, że przez dwie godziny biegałaby po narodowym bez zadyszki i jeszcze z palcem w nosie. Może by tak piłki dobrze nie kopali, no ale ORŁY to przecież najlepsi z najlepszych! No ale skoro po pierwszej połowie opadają z sił, to sam musisz przyznać, że coś tu jest nie tak! Poza tym, najgorsze co może być to grzebanie w cudzych kieszeniach, no ale skoro wszędzie trąbią ile to ORŁY zarabiają i jeszcze oni sami, i ich rodziny opowiadają w mediach w jakich to luksusach żyją, to dają tym wszystkim upoważnienie do dyskusji na ten temat. Tak więc zwróciliście uwagę, że jak mówią w mediach o np. tzw. najlepszym bramkarzu w historii, to nie podają ile zarabia na miesiąc, tylko ile na tydzień? Sto sześćdziesiąt tysięcy tygodniowo (dodane po cichu i od niechcenia) robi na społeczeństwie znacznie mniejsze wrażenie niż grubo ponad pół miliona miesięcznie!!! To już brzmi groźnie i jeszcze ktoś, nie daj Boże, mógłby się oburzyć i zaprotestować… A tak naprawdę jest to tylko ta oficjalna kwota, którą podaje się publicznie. Inni dostają pewnie trochę mniej ale to i tak są potworne pieniądze, tylko za bardzo nie wiem za co? Co najlepsze, to te Orzełki (zresztą nie tylko oni) śmią jeszcze narzekać, że treningi i w ogóle piłka nożna na tym poziomie to bardzo ciężka praca, która niestety musi być dobrze płatna… Litości! Przecież oni będąc w narodowej kadrze, są najważniejszymi osobami w tej branży i właśnie przeżywają swoją największą przygodę życia! Robią dokładnie to co lubią i podobno kochają najbardziej, dostają za to niewyobrażalne pieniądze i jeszcze narzekaj?! To, że jest to żenujące i bezczelne to jest jeszcze mało powiedziane. Skoro tak bardzo lubią kopać to może by tak poszli pokopać do kopalni za średnią krajową… Mogą iść jeszcze popracować do huty, na rolę czy do chlewni. Ciekawe co wtedy by powiedzieli? Odciski na rękach by ich chyba zabiły… No cóż, dzisiaj sport jest coraz mniej sportowy niż kiedyś… - tu całkowicie zgadzam się z Tomaszewskim. Poza tym, w całym tym naszym futbolu korupcja korupcję korupcją pogania, odstawia się przekręt za przekrętem, w kadrze gra gość z wyrokiem za korupcję, a wszystkim mydli się oczy i mówi jak to jest dobrze. No niestety, nie jest dobrze, bo w futbolu, podobnie jak i w pewnej innej „szlachetnej” instytucji, dziś rządzi mamona, wielki biznes i komercja. Z tego powodu ja nikomu nie kibicuję i nie uczestniczę aktywnie w przedstawieniu tego wielkiego cyrku. Czasami tylko, przy okazji, oglądam jakiś mecz ale zupełnie bez emocji i szczerze powiedziawszy nie bardzo rozumiem ten zachwyt ludzi nad tymi igrzyskami, tym bardziej, że w kraju przecież chleba brak……

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

138 Ostatnio edytowany przez draqon22 (2012-06-11 00:54:31)

http://www.youtube.com/watch?v=e0fNKUXIL6k

mały  przerywnik  w  dyskusji wink

139

Przerywnik  zarąbisty smile

140

Przerywnik taki sobie. Wykład PiotraK całkiem w pożądku .Poczułem się jak na uczelni.