Odp: GG FORUMOWE
R19 z silnikiem 1,4 przejeździłem prawie 200 000 km w pięć lat. Auto nie do zniszczenia.
W trasie przy prędkości do 100 km/h zużycie paliwa poniżej 5 litrów. Gnija błotniki nad tylnymi kołami
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
R19 z silnikiem 1,4 przejeździłem prawie 200 000 km w pięć lat. Auto nie do zniszczenia.
W trasie przy prędkości do 100 km/h zużycie paliwa poniżej 5 litrów. Gnija błotniki nad tylnymi kołami
koledzy ktorzy sie zajmuja chodowlą swin po jakim czasie od dopuszczenia loszka moze powtarzac krycie
trzy tygodnie ale to nie jest reguła
19-stego dnia zacznij obserwować, bo jeśli się poprzednio spóźniłeś to te trzy tyg (21dni) będzie za późno...
Mam pytanie... czy przednie koła od 303 będą pasować do 323? chodzi mi głównie o to czy zgra się dobrze napęd bo na piastę to powinno pasować...
nie 303 ma 30 cala a 323 ma 34
http://allegro.pl/fortschritt-303-i2479869252.html panowie a co to jest za rozmiar kol z przodu bo z tylu ma chyba 32 fajne takie oponki
nie 303 ma 30 cala a 323 ma 34
...ale w pytaniu chodziło o przednie...
chyba tez nie będą pasowały bo zmieni się obwód toczenia koła. w 323 jest opona 16/20 a w 303 chyba 14/20, a wysokość opony ma ścisły związek z jej szerokością...
w 303 jest oryginalnie 12.5 - 20, ja zakładam właśnie do mojego 14,5 -20 i sie zobaczy czy będzie blokować napęd czy nie, a jak powszechnie wiadomo rolki sprzęgła jednokierunkowego można wywalić.
Tak poza tym to raczej można by było założyć mniejsze koła z przodu (od 303) z tym że nie będzie ci załączać automat od przedniego napędu
Panowie jest specjalny wątek dotyczący tego tematu i tam piszcie, bo wszyscy jesteśmy ciekawi wyniku doświadczeń.
a ja mam jeszcze takie pytanie czy mógłby mi ktoś podać wysokość przedniego koła w 323
Za chwilę zmierzę, coś koło 110 cm, ale jeszcze to potwierdzę.
koledzy widzieliscie te forum duzo zdjec maja tu z roznych spotkan http://163177.forumromanum.com/member/f … _fuer.html a i jeszcze na pierwszym zdjeciu ta pokosowa ma zalozonego tura?
więc tak zamiast bmw chce se kupić mercedesa w124 2.3 benzyna-gaz i teraz mam pytanie od kogoś słyszałem że przy oc za merca liczą więcej bo to niby "luksus" jest prawda to?
Jak z gazem to musi być dobra instalacja i dobrze dostrojona bo silniki mercedesa nie lubią gazu i nie każdy gazownik potrafi założyć , mam Musso z silnikiem mercedesa 2,3 i jest zagazowany sekwencjom .
Chłopaki dziś idę na wesele do kuzynki , weselisko będzie na sali u Pudziana może go poznam , no i oczywiście Wasze zdrówko wypiję .
Tylko po kielichu nie podbij Pudzanowi oka
A gdzieżbym tam śmiał , ja po kielichu to jak dziecko za rączke i do baru.
Jak ja lubie wesela zwłaszcza jak ide jako osoba towarzysząca czyli za darmochę i nikogo nie znam
Słyszeliście o tym? http://wyborcza.pl/1,75478,11039909,Tem … ;startsz=x
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo