661

Odp: Dyskusje czasowe.

traktor napisał/a:

Marek ma racje zeby chorować w polsce  to trzeba być zdrowym? a tak naprawdę to chora jest służba zdrowia dzieki polityce  tuska i matołów  w jego rządzie?

Tylko samego Tuska i jego ekipy? A syf pozostawiony przez ich poprzedników i chora mentalność zwykłych urzędników, w tym również samych lekarzy, to co...?

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

662

Ja wszystko rozumiem ale można to wszystko inaczej zorganizować .Na przykład żeby nie wstawać o 4 rano można rejestrować z dnia na dzień .Po co się zrywać w środku  nocy? .Przecież noc jest od spania i przytulania się do kochanego ciałka.Tak mi się wydaje chyba że jestem w błędzie?.Mętalności nie zmienimy .Totalny koszmar.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

663

porusze sprawę funkcjonowania tego forum ? nie dość że na forum jest nas malo  i tylko niewielka czesć  nas pisze i odpowiada to jeszcze są posty wycinane!-Winę za taki stan rzeczy ponoszą  moderatorzy i administrator! dluższy  czas nie pisałem  bo normalnie sie  wk.......m! i mialem ochotę się wylogówać z tego forum ! Bo wycinanie postow komuś kto pisze to jest co najmniej nieporozumienie?  A jak działa forum to zależy od moderatorów- a tu jest wiele do poprawy? Jedynie Wojtas rozumie w miare co to jest moderator tak że wy  kreujecie te forum i zacznijcie pracować nad tym by forum bylo  ciekawe  i więcej osób pisało a nie tylko  upominac i wycinać posty ? koledzy trochę refleksji ws- tego  forum????

664

czekaj bo czytam i jeszcze oczy mam  zalezione kurzem ...

czyli o co ci chodzi ...  jesli  byśmy nie wycinali i nie przenosili lub nie usówali co niektórych  postów to  by był wielki burdel ...  że tak to ujmę ...

jest wiele wątków że się pisze np o  tylnym moście a zachwile  jest już gatka o tym że ktoś się tam w  błocie topił i wyciągało go 15stu ...   wiesz traktor rozumie twoje oburzenie ale każdy stara się tu troszke  chociaz  ogarnąc .. smile jezeli coś było zrobione nie tak i cie uraziło  w imieniu nas sprzątaczek  Przepraszam ..

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

665

witam, jestem tutaj nowy i nie wiem jeszcze jak smigac po tym forun i zakladac nowe watki. dlatego pisze tutaj, poszukuje instalacji elektrycznej do e 512 bo mam problem z kogutem,ze nie dziala jak sie napelni zbiornk, ale jak go wlacze przyciskiem z kabiny to dziala,

666

witam ... wątku z samego początku nie założysz .. ponieważ musisz wysłac wiadomośc prywatną do naszego admina ..  on ci wtedy odblokuje wszystkie funkcie smile
a szukaj w dziale  kombajnów ..  tam powinno byc  coś o instalacji

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

667

Gonzo taki problem to nie problem. Sprawdź palcem czy włącznik działą ( takie cudo w pokrywie zbiornika ) jak działa to szukaj dalej jak nie to to masz przyczynę u mnie to nie działa i nie działało.....

Traktor ja nie wiem co Ty chcesz od tych naszych moderatorów. Ja powiem że są za mało skrupulatni w działaniu i że za mało wyrzucą. Syf mamy straszny tak jak pisze Wojtas o tylnym moście a tu się zakopał i 15..... Ja tam żalu do nich nie mam.

668

Krzysiek - ja od moderatorów wymagam jedynie zrozumienia ? pisalem  rzeczowo  - zapomniałem  o działe  że to zt   a dobrze wiesz że piszacych na tym forum jest niewielu i to poczytalem  jako afront  w moim kierunku? myśle  ze wszyscy moderatorzy to przemysla  zanim  zaczną usuwać jakiekolwiek posty ? Wojtas  nie jestem już obrażony dzieki  za przeprosiny - co do Ciebie  - wcale się nie pomyliłęm!- czujesz funkcje  moderatora tego  forum!!!!

669

dzieki krzysiek za podpowiedz , sprawdzilem czujnik w zbiorniku , i po kablach jechalem czy gdzies przerwy nie ma . ale jak dotarlem do kabli w kabinie pod panelel przelacznikow to tam jest jedna wielka sieczka , czesc pourywana . czesc poodczepiana i dlatego szukam schematu po polsku zeby to odbudowac, pozdrawiam

670

Tomek 1974- dzieki  za pamieć  taka jest rola  zwiazkowca  to jest wspólny sukces  rolnikow chociaż gorzki w tym roku?! mnie też  wk .....li  troche na tym forum  ale  sie przełamalem i dyskutuje zeby koledzy z forum mieli troch  informacji  co w trawie piszczy? w rolnictwie ?- a piszczy wiele problemów  naszych rolnikow  - TOMEK  głowa do góry i dyskutuj ?

671

To znaczy Traktor, że ja i MarekP jako moderatorzy Ci nie pasujemy. Jestem mało rozumny już od urodzenia. Sory.
Postów nie wycinam, chyba że zdublowane. Nie ingeruję w treść, dbam jedynie o formę. Na pewno Marek Cię wyciął. Marek, przyznaj się, może nie lubisz Traktora .

672

Ja do moderów nic nie mam  chyba że to oni mi tyle  minusów wklepali i nie powiedzieli  za co  tongue big_smile Ale i tak mam mało minusów w porównaniu co do niektórych smile.  Jak mi jakiego posta wytną to nie będę płakał  bo za duży jestem .
Przyznaję że przydało  by się deczko więcej porządku ale źle nie jest . wink

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

673

Panowie bądzmy wyrozumiali dla siebie .Sebastian minusy  są nie ważne, zobacz ile masz plusów .

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

674

Krzysiek - ja od moderatorów wymagam jedynie zrozumienia ? pisalem  rzeczowo  - zapomniałem  o działe  że to zt

Więc do kogo masz pretensje? Sam pisałeś że chcesz porządku.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

675

O same  minusy mi nie chodzi , wiadomo że coś się sknoci   tylko  o to za co je dostałem :hmmm: Tak to  bym wiedział co  źle zrobiłem prawda ?

676

Sebastian nie smuć się ja też kiedyś dostałem minusa i nie wiem za co ale na otarcie łez i to że jesteś z nami daje Ci plusa .

677

Dzięki Koseś równy chłop z Ciebie :beer: Ale Ty dostałeś tylko  jednego  tongue   Jednak  nie o to chodzi   bo nie lubię jak ktoś sobie strzela minusami bez podania przyczyny bo nie po to są . Jest powód podajesz go dajesz minusa żeby kolega trochę otrzeźwiał  czy to takie trudne ? Widać dla niektórych tak lol A to forum jest całkiem całkiem  bo jest tu fajna atmosfera,    trochę  osób które mają poczucie  humoru i na prawdę pomaga jak może  :beer:

678

ja też mam ich kilka i też nie mam pojęcia za co... może za bardzo upierdliwy na forum jestem? :hmmm:

679

Panowie kiedyś była dyskusja by usunąc te plusy i minusy ...   może i trza by było to zrobić ..  bo co niektórzy  są nimi bardzo urażeni ..  ja z kolei na to u nikogo nie patrzę .. Bo to  nie jest  wcale potrzebne .. 

ostrzeżenie ..  hmm  jak się nikt o to nie postara to od nikogo  tego ostrzeżenia nie dostanie ..

chcecie porządek  to poprostu piszcie w odpowiednim dziale lub zakładajcie nowy ...  a nie później  wielkie wonty o to że się coś usunie z wątku co w cale  jest nie na temat ..

680

mnie też te minusy czy plusy ani ziębią ani parzą... tylko tak sobie z ciekawości pomyślałem za jaką wypowiedź to dostałem...