Temat: Wyłączanie hedera w E 517
Szeryfie proszę o przeniesienie wątków z tematów o czujnikach E517 do tego tematu.
PS.
Bardzo przepraszam :):)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zespół żniwny » Wyłączanie hedera w E 517
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szeryfie proszę o przeniesienie wątków z tematów o czujnikach E517 do tego tematu.
PS.
Bardzo przepraszam :):)
były nie na temat , dwa razy prosiłem żeby nie kontynuować nie pomogło więc zostały usunięte
odnośnie hederów do 517 to mam pytanie czy posiada ktoś w swojej 16 lub 17 heder 5,4 metra?
Chodzi ci o szerokość cięcia, czy całego?? Ja mam 5,60 cięcia, a cały ma 6,20m :)
no chodzi mi o szerokość cięcia, jest ciut węższy a przynajmniej więcej razy można by przejechać z pola na pole bez odczepiania hederu. dopasować prędkość to żaden problem w tym przypadku skoro jest hydrostat. zadowolony jesteś z tego hederu?
Bardzo jestem z niego zadowolony, bez odczepania można po drodze śmiało śmigać i jest lepsza widoczność na heder z kabiny, przy hedrze 7m gały można wywalić,a tutaj spokojnie, wszystko przejrzyście widać. W moim przypadku, gdy wykonuje usługi, heder 6,70m był by dla mnie bardzo uporczliwy, w mojej okolicy najwiekszy kawałek ziemi to 7 ha:))
właśnie to miałem na myśli, wiadomo jak z wioski do wioski to sobie już ten heder wrzuce na wózek ale przynajmniej w obrębie wioski mógłbym z pola na pole bez problemu przejechać. niby odczepienie i założenie hedera nie zajmuje dużo czasu ale wiadomo jak nie trzeba tego robić to jest jeszcze szybciej. no i lepiej na pewno dopasuje się do nierówności pola
A koledzy dalej swoje i nie na temat :uuuu: :gun:
nie chciałem zakładać nowego wątka a tu pojawiło już się heder i 517...
nie chciałem zakładać nowego wątka
Skąd ja znam to tłumaczenie :nie_wiem:
nie ma jak to oberwać pałą przez łeb
to może szefie założysz nowy wątek pt. hedery w 517 i 516 i przeniesiesz te posty?
Każdy może założyć wątek jeśli chce a ja ewentualnie mogę przenieść posty. Tylko dodam że już raz to zrobiłem a wy dalej nie na temat. Więc jedynym wyjściem jest usuwanie
Szeryf przestań tak przynajmniej masz zajęcie i jest wesoło co nie
Tak się składa że na brak zajeć nie narzekam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zespół żniwny » Wyłączanie hedera w E 517
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo